Speltips E-Sport: Spirit vs Red Reserve, LOOT.BET Cup 2 18/12

Spirit vs Red Reserve, LOOT.BET Cup

E-sport Matchen:

Dagens match hittar vi i online turneringen LOOT.BET Cup.

Red Reserve kommer senast från en 2-1 vinst mot bottenlaget i gruppen kopunio. Dessförinnan en 2-1 förlust mot Spirit då dom var tvungna att spela utan deras in game leader DJL. Laget har precis genomgått ett par spelarbyten och  det har visat sig på pappret. Kollade på deras senaste matcher och kan konstatera att vare sig dom hade sin in game leader med sig eller inte så var det ett lag med osäkerheter. Det är ett lag på uppbyggnad.

Spirit kommer senaste från en 2-0 vinst mot roughtimes där jag själv kollade på matchen och kan intyga om att laget i sin hel het kan ha gjort ett av sina bästa BO3´s på länge. Matchen innan så spelade dom mot mans not hot och förlorade en jämn BO3 med 2-1. Spirit spelade 2-1 mot Red Reserve för några dagar sedan där RR var tvungna att spela utan sin in game leader DJL.

Statistik:

Red Reserve och Spirit har spelat fyra gånger mot varandra varav tre av dessa gånger varit med en inhoppare för red. Detta kan såklart påverka spelet enormt, men faktum är att dom nyligen gjort spelarbyten kommer att påverka deras spel hur dom än gör.

Jag kniper en rak 1a till 2.3x pengarna med tanke på den senaste formen samt inbördes möten för ett par dagar sedan. Detta är ett odds som är för bra för att inte spela på.

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips E-Sport: Spirit vs Red Reserve, LOOT.BET Cup 2 18/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades