Speltips E-Sport: Spirit vs Red Reserve, LOOT.BET Cup 2 18/12

Spirit vs Red Reserve, LOOT.BET Cup

E-sport Matchen:

Dagens match hittar vi i online turneringen LOOT.BET Cup.

Red Reserve kommer senast från en 2-1 vinst mot bottenlaget i gruppen kopunio. Dessförinnan en 2-1 förlust mot Spirit då dom var tvungna att spela utan deras in game leader DJL. Laget har precis genomgått ett par spelarbyten och  det har visat sig på pappret. Kollade på deras senaste matcher och kan konstatera att vare sig dom hade sin in game leader med sig eller inte så var det ett lag med osäkerheter. Det är ett lag på uppbyggnad.

Spirit kommer senaste från en 2-0 vinst mot roughtimes där jag själv kollade på matchen och kan intyga om att laget i sin hel het kan ha gjort ett av sina bästa BO3´s på länge. Matchen innan så spelade dom mot mans not hot och förlorade en jämn BO3 med 2-1. Spirit spelade 2-1 mot Red Reserve för några dagar sedan där RR var tvungna att spela utan sin in game leader DJL.

Statistik:

Red Reserve och Spirit har spelat fyra gånger mot varandra varav tre av dessa gånger varit med en inhoppare för red. Detta kan såklart påverka spelet enormt, men faktum är att dom nyligen gjort spelarbyten kommer att påverka deras spel hur dom än gör.

Jag kniper en rak 1a till 2.3x pengarna med tanke på den senaste formen samt inbördes möten för ett par dagar sedan. Detta är ett odds som är för bra för att inte spela på.

Lycka till om ni ryggar !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.