Speltips E-Sport: SK VS NIP (18/11)

SK vs NIP

God kväll! Mitt namn är Gabriel Makdissi och kommer att börja tipsa E-sport här på sidan! Tänkte jag drar lite kort info om mig: Jag har sedan 6 år tillbaka spelat i det högsta divisionerna under både CSGO och Cod 4 för lag som H2K, Reason Gaming, FireUp och Jam Gaming.

Men då min DJ karriär gick i höjd har jag inte längre tid att spela och lägga ner den tiden som krävs för att både vara på top inom CS och min DJ karriär och det är så min betting karriär startade inom E-sport! Då jag har så står insight inom CSGO scenen var det ett självklart val för mig att börja tippa på matcherna som spelas då spelbolagen själva inte riktigt vet hur dom ska hantera oddsen då allt är så nytt!

Jag kommer spela på allt som har med CS att göra, både live och innan matchstart så länge jag är säker på min grej, Så bli inte skrämda när jag lägger ut en match med höga odds för det händer en hel del! Jag vill även förklara hur CS går till så att alla som inte är kunniga hänger med på hur det funkar! I CS kortfattat spelar man något som heter Bomb Defuse.

Terroristerna ska ta sig till en bestämd plats, en bombzon, för att aptera en bomb. Det är insatsstyrkornas uppdrag att förhindra att bomben sprängs. På dessa banor finns oftast två stycken bombplatser. Löper tiden ut vinner insatsstyrkan. Har ni några frågor så ställ dom gärna, svarar på alla frågor så gott jag kan! Självklart kommer jag Tipsa om allt inom E-sport men kommer börja med att köra på CS så folk lär sig och får en inblick i vad vi spelar!

SK Gaming vs Ninjas in Pyjamas

Min första rek på sidan kommer vara mellan SK Gaming och Ninjas in pyjamas, Lan turneringen dom spelar är Intel Extreme Masters.

Kollar vi inbördes möten mellan lagen så har SK Gaming och NiP mött varandra 21 gånger under professionella evenemang, Sk har gått segrandes 11 av dessa gånger och 9 gånger har NIP gått segrande. När lagen har mött varandra under Lan och spelat BO3 (Bäst av tre kartor) så har alla alla matcher gått till tredje kartan. Så allt visar att det har varit mycket jämt mellan lagen när dom möts på lan!

Kollar vi till turneringsformen och hur det gått för båda lagen så har vårat svenska lag förmodligen inte spelat såhär bra på hur länge som helst, Rez som är ett av de två nya unga tillskotten till laget har haft sin bästa turnering och ligger på sjuka 1,46 K/D Ratio! Tätt där efter hittar vi Forest på 1,38 i K/D Ratio(K/D står för Kills per round). Dom har gått segrare ur sin grupp med 4-1 i vinster och övertygat stort, grabbarna är där för att Vinna!

kollar vi SK så har resan där inte varit lika enkel, dom spelade 2-2 i gruppen och gick vidare på hårstråt tack vare att Astralis fallit pladask.

I kvartsfinalen fick SK spela mot Optic Gaming och visade återigen sin dominans  och vann matchen med 2-0 i kartor och visar återigen att dom är ett av världens bästa lag!

Matchen

Så åter till matchen mellan dessa två lag! Jag vet innerst inne att SK är det bästa laget och kommer förmodligen att gå segrandes ur denna match, men NIP kommer inte lägga sig platt utan vi kommer få se tre kartor spelas. I en BO3 så får varje lag börja med att ta bort en karta av sju som finns tillgängliga att spela, Jag tror att Nip förmodligen kommer gå på sin standard bann och banna ut Mirage, Medans SK kommer gå för sitt och banna ut Nuke.

Detta kommer leda till att Cache kommer spelas och förmodligen Overpass/Cobble. Nip är ett av världens bästa lag på Cache och Sk har knappt spelat kartan, vilket gör att dom klart blir favoriter till att vinna den i mina ögon. Så med det bakom bältet och faktum att alla gånger dessa två lag mött varandra slutat med över 2.5 kartor blir vårt spel på denna match: NIP HCP 1.5 Kartor!

Nip kommer att vinna minst en karta ikväll och för det får vi 1.72x pengarna, Det är bara att buga och ta emot med öppna armar!

Speltips: Nip Hcp 1.5 Kartor, 1,72

Spelstopp:22.00

Bolag: Bet365

 

Tipsa om Speltips E-Sport: SK VS NIP (18/11) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades