Speltips E-Sport: Renegades VS NRG

Renegades vs NRG

Godkväll!
Vi har haft en mycket fin start och rullar idag vidare till Nord Amerika och ECS Season 4´s slutskede av gruppspelet!
Våra två lag som vi kollar närmare på idag är Renegades och NRG, två lag som med yttersta sannolikhet inte kommer nå slutspelet. Båda möts ikväll på Train där lagen emellan haft en ganska tydligt utgångspunkt, något som spelbolagen verkar vilja blunda för av någon anledning.

När vi tittar närmare på NRG´s säsong så kan vi hitta dom på sjätteplats med 7 vinster och 9 förluster, ingen övertygande säsong och man kan inte annat än att säga att det var ganska väntat. Men deras form är bra ändå även om man räknar bort deras senaste två vinster mot Immortals som egentligen är ett skämt då deras lag precis genomgått ett jordbävningsbyte av spelare, det visade sig även på resultatet då dom vann båda kartorna övertygande med 16-0 respektive 16-4. kollar vi deras spelade kartor online så är Train utan tvekan deras bästa, förlorat endast 2 matcher av de senaste 10 och gjort det ganska enkelt med enstaka en gång då de gått till övertid som i slutändan ändå resulterade i en komfortabel vinst (19-16 mot RNG).

På andra sidan har vi Renegades som precis kommit hem från Intel Extreme Masters där dom ändå spelade väldigt bra enligt mig själv, 2 vinster och 2 förluster räckte tyvärr inte långt i grupp b under lan turneringen men jag tycker ändå dom kan hålla huvudet högt! Men där emot så kan dom inte göra det efter denna online säsong tyvärr. Renegades har verkligen visat två sidor av deras spel och ett Renegades på Lan är inte som ett Renegades online. Under säsongens tid har Renegades spelat 10 kartor varav 5 vinster och 5 förluster, av dessa 5 förluster har två av dom kommit på kartan Train, Utan tvekan deras sämsta karta online. Utav 15 matcher laget spelat online på kartan Train så har dom vunnit  endast 5 av dessa och då med enstaka rundor till marginal, och om det inte vore nog med det så är en av dessa förluster just mot NRG med hela 16-2.

Så vad får mig att vrida och vända på huvudet och fråga vad tusen det är frågan om? Jo, utav 11 gånger som dessa lag möts har NRG vunnit 5 och Renegades 6, av dessa 5 som NRG vunnit har tre av dom varit på Train, Resultatet har då varit 16-2,16-7 och 19-16. Dom har alltså 3-0 i vinster mot detta Renegades som inte alls presterat på kartan. Då Renegades ligger på 15p och inte kan ta sig till lan finalerna utan att någon av de top fyra lagen hoppar av, så har det inget större att spela för. Bet365, Unibet och Nordicbet ger alla 2x pengarna på HCP +2.5 rundor till NRG ikväll, Jag skrattar och och förstår verkligen inte vad dom går på där, även om det är så att ingen av lagen har något större att spela för så är oddset för högt med tanke på resultaten lagen emellan. NRG kommer då alltså att börja matchen ikväll med +2.5 rundor, jag synar denna linan och går för 4 vinsten i rad.

Speltips: HCP +2.5 Rundor NRG, 2.0x

Spelbolag: Bet365, Unibet, Nordicbet

Spelstopp: 01:00 OBS! MATCHEN SPELAS INATT 01:00!

Lycka till!

Tipsa om Speltips E-Sport: Renegades VS NRG till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades