Speltips E-Sport: Orion vs Conquer

Orion vs Conquer

God eftermiddag!
Vilken start vi fick tillsammans och vilken stor insats vårat svenska lag gjorde igår kväll som vann finalen mot Faze med 3-2 i kartor! Ett stort Grattis till dom!

Idag kommer jag att dra ihop en streamgrupp så att alla som ryggar kan vara med och kolla på matchen vi spelar på tillsammans, jag ber er hålla en god ton i kommentarsfältet och respektera varandra! har ni frågor så ställ dom mer än gärna! Idag beger vi oss mot det lägre divisionerna och ska titta närmare på CEVO Main slutspelet mellan Orion och Conquer!
När det kommer till semi scenen är det antingen en berg och dalbanan eller ett stjärnskott upp till toppen, varken Orion eller Conquer är direkta stjärnskott…

Inbördes

lagen har aldrig spelat mot varandra under tävlingssammanhang men har mött varandra under ett flertal pcw(Practice clan war), resultaten där är dock icke relevanta. Men låt oss kolla närmare på lagen:

Orion har spelat hyfsat bra under säsongen och hamnat på åttonde plats i tabellen strax efter Conquer som kom på sjätte plats på grund av färre rundor spelade, med andra ord så har dom exakt samma antal vinster/förluster efter seriens avslut med färre rundor spelade endast. Kollar man på slutspelet så började ingen av lagen direkt bra, båda lagen fick möta tuffa motstånd och föll 2-1 (Orion) respektive 2-0 (Conquer) i matcher.

Då båda lagen förlorat sina matcher åker dom ner i den nedre delen av slutspelsträdet, lower bracket som det kallas. I lower braket hamnar alla lag som förlorat sina matcher, lite som en extra chans. Båda lagen startade med var sina 2-0 vinster för att sedan spela 2-1 matcherna där efter.  Kollar vi lagens enskilda statistik så ligger dom även där väldigt nära varandra med en liten individuell fördel för Orion! Som ni märker är lagen väldigt jämlika.

Spelbolag

Kollar vi spelbolag där emot så ser vi avvikelser som får mig att nappa hårt, även om
det är jämt mellan lagen så har bolagen valt att ge Conquer övertaget på grund av deras snäppet hårdare första motstånd samt att laget Conquer funnits längre än vad Orion gjort. Detta spelar dock ingen roll då Orion och Conquer spelat med samma linor under CEVO Main och haft andra linor dessförinnan.

Med andra ord har dom tagit organisationens resultat överlag och räknat ihop dom för att i slutet dra slutsatsen att favorisera Conquer utan att direkt ha någon koll på vilka det är som spelar. Jag lutar starkt mot att Orion kommer vinna denna BO3 till 2.5x pengarna så kan jag inte blunda för faktum att spelbolagen gör bort sig lite just nu. Bet365 är även det ända bolaget som erbjuder 1.9x på över 2.5 kartor vilket är ett himla över odds med tanke på att båda lagen spelat så pass jämt som dom gjort, denna match kommer gå till tre kartor så länge vi inte ser spelare flyga tvärsöver kartan tack vare otillåtna medel.

Jag kommer spela på över 2.5 kartor och slänga in en liten peng på Orion tack vare deras över odds.

Lycka till!

Speltips: Över 2.5 kartor, 1.90x

Spelbolag: Bet365

Spelstopp: 19:00

 

Tipsa om Speltips E-Sport: Orion vs Conquer till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades