Speltips E-Sport: NIP vs VP

NIP vs VP

Jag kan knappt tro det jag ser just nu och måste bara dela med mig av detta spelet också, kommer dock en väldigt kort rek om denna!!!
Vårat svenska lag som precis vunnit Intel Extreme Masters ska ikväll spela mot Virtus Pro som kanske spelar det sämsta CS dom gjort på deras 10 års långa karriär.
Dom möts ikväll på Cache som är utan tvekan en av Svenskarnas bästa kartor!

Kollar vi Virtus pro´s senaste matcher ser det verkligen inte ljust ut för dom, förlorat 4 av deras 5 senaste matcher och haft allmänt ett riktigt dåligt CS år över lag.

kollar vi NIP så spelar dom över förväntan, vann precis Intel Extreme Master och spelar otroligt bra överlag! Slog ut ett av världens bästa lag Faze i en BO5 och det är inte många lag som gjort kan jag tillägga!

Nip och Vp har spelat ett antal Cache mappar mot varandra de senaste 4 har slutat med vinst till NIP av 5, Då med resultaten 16-12,16-10, 16-2, 16-10. Måste då även tillägga att senaste gången de möttes på cache så var Vp på en helt annan nivå än idag och lyckades då ändå inte vinna över vårat svenska lag.

Bet365 ger 1.83x på -3.5 Rundor till NIP, Något som jag ser som en räkmacka med tanke på formen båda lagen har och de inbördes möten lagen emellan!

Speltips: HCP -3.5 Rundor NIP, 1.83x

Spelbolag: Bet365

Spelstopp: 19:00 OBS! MATCHEN SPELAS INOM EN TIMME!

lycka till!

Tipsa om Speltips E-Sport: NIP vs VP till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades