Speltips E-Sport: Gambit vs Mousesports, Dreamhack Jönköping

Gambit vs Mousesports

Då var vi tillbaka med CS på schemat efter några dagars frånvaro, hoppas ni inte saknat mig allt för mycket!

jag håller på i skrivande stund att skriva ut en rek till dagens senare match och stötte på denna som jag tyvärr inte hinner inte skriva en lång rek på, men kan inte blunda för oddset heller!

Gambit spelar mot Mousesports, Gambit som har varit det bättre laget har alltid haft svårt för Mousesports även om det i själva verket borde varit ett lättare motståndare om man ser till alla andra lag dom spelat mot.

Gambit spelade 2-0 i starten av turneringen och fick där med en av direktplatserna till semifinalen. Dom spelade 16-10 mot Rise nation och 31-28 mot Navi som varit en av dom både bättre och mest skevaste matcherna jag skådat i CS väg!

Mousesports spelade 12-16 mot envy och fick se sig själva gå den långa vägen istället, i kvartsfinalen fick dom spela mot BIG där BIG inte är något större motstånd och fick en enkel biljett till semifinalen. (2-0 blev resultatet i den matchen, 16-9, 16-3)

Så nu till matchen emellan Gambit och Mouse, att Gambit får HCP +2.5 rundor till 1.76 på deras egna map pick är för mig helt klart ett av dom bättre spelen jag sätt på länge, Det kommer bli en jämn match och för Gambit är deras egna map pick en måste vinst!

Oddset hittar vi idag på 10Bet, har du inte ett konto så signa upp dig här!
Lycka till vid rygg!

Speltips: +HCP 2.5 Rundor, Map2, 1.76x

Spelbolag: 10bet – Få 100% bonus upp till 1000 kr

Spelstopp: 15:00

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.