Speltips E-Sport: Gambit vs Mousesports, Dreamhack Jönköping

Gambit vs Mousesports

Då var vi tillbaka med CS på schemat efter några dagars frånvaro, hoppas ni inte saknat mig allt för mycket!

jag håller på i skrivande stund att skriva ut en rek till dagens senare match och stötte på denna som jag tyvärr inte hinner inte skriva en lång rek på, men kan inte blunda för oddset heller!

Gambit spelar mot Mousesports, Gambit som har varit det bättre laget har alltid haft svårt för Mousesports även om det i själva verket borde varit ett lättare motståndare om man ser till alla andra lag dom spelat mot.

Gambit spelade 2-0 i starten av turneringen och fick där med en av direktplatserna till semifinalen. Dom spelade 16-10 mot Rise nation och 31-28 mot Navi som varit en av dom både bättre och mest skevaste matcherna jag skådat i CS väg!

Mousesports spelade 12-16 mot envy och fick se sig själva gå den långa vägen istället, i kvartsfinalen fick dom spela mot BIG där BIG inte är något större motstånd och fick en enkel biljett till semifinalen. (2-0 blev resultatet i den matchen, 16-9, 16-3)

Så nu till matchen emellan Gambit och Mouse, att Gambit får HCP +2.5 rundor till 1.76 på deras egna map pick är för mig helt klart ett av dom bättre spelen jag sätt på länge, Det kommer bli en jämn match och för Gambit är deras egna map pick en måste vinst!

Oddset hittar vi idag på 10Bet, har du inte ett konto så signa upp dig här!
Lycka till vid rygg!

Speltips: +HCP 2.5 Rundor, Map2, 1.76x

Spelbolag: 10bet – Få 100% bonus upp till 1000 kr

Spelstopp: 15:00

Tipsa om Speltips E-Sport: Gambit vs Mousesports, Dreamhack Jönköping till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades