Speltips E-Sport: Fnatic VS Optic Gaming, 8/12 ESL PRO LEAGUE FINALS SEASON 6

Fnatic VS Optic Gaming, ESL PRO LEAGUE FINALS SEASON 6

Dagens första match hittar vi mellan det svenska laget Fnatic och det multikulturella laget Optic Gaming i kvartsfinalen av ESL Pro Leauge!

Optic Gaming:

Optic gaming är en relativt nyskapad lina av spelare från väldigt många olika bakgrunder och denna linan har visat både höga toppar och djupa dal under den korta tiden som dom funnits med på E-Sport kartan! Tittar vi närmare på hur dom presterat under ESL Pro Leauge serien och denna lanturnering hittills så ser det fruktansvärt bra ut! Dom toppade Nordamerikas serietabell med 18 vinster och endast 2 förluster! Dom spelade otroligt bra även fast deras schema var hektiskt! Att komma etta i serien innebär såklart en lanfinalsplats och där har det gått bra, även om det skulle kunnat gått bättre! Efter 5 spelade matcher gick dom ut på andra plats i gruppen med 3 vinster och 2 förluster! Förlusterna kom mot vårat svenska lag NIP på cobblestone med 14-16 och mot North med 11-16, vinsterna 16-14 mot SK Gaming, 16-10 mot Misfits och mot NRG med 16-3.

Fnatic:

På motståndarsidan hittar vi vårat andra svenska lag Fnatic som även dom spelat fenomenalt om man kollar på ESL Pro League! Dom toppade den europeiska serien med 16 vinster och 5 förluster. Dom har precis som Optic under de senaste månaderna haft spelarbyten och försökt hitta tillbaka till toppen av CSGO världen och är nog en bra bit på att faktiskt synas på kartan igen. Under ESL Pro League finalerna har det gått bra, dom har 4 vinster och en förlust och hamnar på tredjeplats i tabellen och klarar sig då precis till slutspelet! Vinsterna har inte kommit lätt för laget utan två av matcherna har gått till övertid samt att en av dom två andra matcherna vanns med endast 3 rundors marginal. Vinsterna kom mot Astralis med 16-7, Liquid med 22-18, Luminosity med 16-13 och mot Faze med 19-15.


Matchen:

Matchen kommer att spelas i BO3 och för er som hängt med ett tag vet att det egna valet av karta är ytterst viktig. Veto processen funkar som så att lag A (Fnatic) och Lag B (Optic) kommer att få börja med att ta bort en av de sju kartorna som finns med i tävlingen var. Då lag B räknas som bortalag kommer dom att få ta bort en karta först, detta medför även att det kommer vara lag B som får välja vilken karta dom vill spela först!

Jag vet på förhand att detta kommer bli en tuff BO3, ett snedsteg och man är ute och faktum är att lagen haft en dag ledigt inför denna matchen så tyder allt på att lagen kommer att komma in förberedda inför denna kvartsfinal! Jag vet på förhand att detta kommer bli en jämn match och båda lagen kommer göra allt för att vinna sin karta kommer vara mycket nödvändigt!

Optic kommer att kämpa in i det sista och jag tror även att dom kommer ta sin karta och när jag kollar på oddset för vinst så ligger dom flesta bolagen på 1.9 men sen har vi Nordicbet… Nordicbet ger oss just nu HCP +2.5 rundor till Optic på deras egna karta TILL 2.1x?!?!?! Ja, ni ser ju själva, på tok för högt! att ge oss plus i HCP när inte någon annan gör det till ett odds av 2.1x, ja då kan jag inte blunda på oddset och tar emot det med öppna armar! NOTERA: Nordicbet kör aldrig med OT på deras HCP, når optic 14 rundor så sitter bettet.

Speltips: Optic +HCP 2.5 Rundor KARTA 1! ESL PRO LEAGUE SEASON 6 FINALS

Odds: 2.1x

Spelstopp: 16:00

Spelbolag: NordicBet
Bonus:
100% upp till 1000kr + 250kr riskfritt spel

Lycka till om ni ryggar !

 

Tipsa om Speltips E-Sport: Fnatic VS Optic Gaming, 8/12 ESL PRO LEAGUE FINALS SEASON 6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades