Speltips E-Sport: Astralis VS North

Astralis vs North

Då var det åter igen dags för lite E-Sport på schemat, denna gången kollar vi på BLAST Pro Series i Köpenhamn, matchen mellan Astralis och North!

Astralis som är ett av världens bästa lag och just nu rankade #3 kommer att spela turneringen med den svenska pistolkungen Dennis istället för Device som tyvärr inte är riktigt frisk just nu.

På andra sidan har vi North som är rankade #7 och verkligen överraskat detta året, ett lag som vuxit mer och mer ju längre in på året vi kommit!

Kollar vi på lagens inbördes möten så ser vi ett klart övertag av Astralis det senaste halvåret, de senaste 5 mötena som spelats emellan lag har slutat med fyra vinster till Astralis och en till North, Resultaten har varit 16-8, 16-11, 16-10, 16-10 och 16-19.

Matchen imorgon kommer att spelas på kartan Overpass. Overpass är en av Astralis bästa kartor och om man kollar deras form på kartan under de senaste 2 månaderna så har det bara sätt ljust ut, dom har vunnit med komfortabla siffror och även är det ända laget som slagit SK på den kartan fram tills Intel Extreme Masters förra veckan!

North

Kollar vi på Norths prestationer på kartan så ser det även där ljust ut, Statistikmässigt  så är det deras bästa karta med 18 vinster och endast 6 förluster. Inbördes möten på kartan mot just Astralis är otroliga 3-0 med resultat 16-4, 16-2 och 16-12.

Spelet som vi kommer spela på är HCP +2.5 rundor till Astralis. Spelbolagen har lagt Astralis som underdogs inför den här matchen och jag kan allt annat än att hålla med dom, jag förstår att dom lägger oddset för Norths sida om man kollar deras inbördes möten på kartan och faktum att Astralis spelar denna turnering med Dennis, men att skjuta bort Astralis här är inte givet. Turneringen spelas i Danmark och är den första riktigt stora turneringen som spelas där, Astralis kommer göra allt för att visa att dom är Danmarks bästa lag och kommer inte ge upp innan dom har en vinst här. Det kommer bli en jämn match men Astralis kommer dra det längsta stråt! +2.5 HCP bugar jag, bockar och tar emot med öppna armar.

Lycka till!

  • Speltips: +2.5 HCP Astralis
  • Odds: 1.83
  • Spelstopp: 14.00
  • Spelbolag: Bet365
Tipsa om Speltips E-Sport: Astralis VS North till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades