Speltips E-Sport: Astralis VS North

Astralis vs North

Då var det åter igen dags för lite E-Sport på schemat, denna gången kollar vi på BLAST Pro Series i Köpenhamn, matchen mellan Astralis och North!

Astralis som är ett av världens bästa lag och just nu rankade #3 kommer att spela turneringen med den svenska pistolkungen Dennis istället för Device som tyvärr inte är riktigt frisk just nu.

På andra sidan har vi North som är rankade #7 och verkligen överraskat detta året, ett lag som vuxit mer och mer ju längre in på året vi kommit!

Kollar vi på lagens inbördes möten så ser vi ett klart övertag av Astralis det senaste halvåret, de senaste 5 mötena som spelats emellan lag har slutat med fyra vinster till Astralis och en till North, Resultaten har varit 16-8, 16-11, 16-10, 16-10 och 16-19.

Matchen imorgon kommer att spelas på kartan Overpass. Overpass är en av Astralis bästa kartor och om man kollar deras form på kartan under de senaste 2 månaderna så har det bara sätt ljust ut, dom har vunnit med komfortabla siffror och även är det ända laget som slagit SK på den kartan fram tills Intel Extreme Masters förra veckan!

North

Kollar vi på Norths prestationer på kartan så ser det även där ljust ut, Statistikmässigt  så är det deras bästa karta med 18 vinster och endast 6 förluster. Inbördes möten på kartan mot just Astralis är otroliga 3-0 med resultat 16-4, 16-2 och 16-12.

Spelet som vi kommer spela på är HCP +2.5 rundor till Astralis. Spelbolagen har lagt Astralis som underdogs inför den här matchen och jag kan allt annat än att hålla med dom, jag förstår att dom lägger oddset för Norths sida om man kollar deras inbördes möten på kartan och faktum att Astralis spelar denna turnering med Dennis, men att skjuta bort Astralis här är inte givet. Turneringen spelas i Danmark och är den första riktigt stora turneringen som spelas där, Astralis kommer göra allt för att visa att dom är Danmarks bästa lag och kommer inte ge upp innan dom har en vinst här. Det kommer bli en jämn match men Astralis kommer dra det längsta stråt! +2.5 HCP bugar jag, bockar och tar emot med öppna armar.

Lycka till!

  • Speltips: +2.5 HCP Astralis
  • Odds: 1.83
  • Spelstopp: 14.00
  • Spelbolag: Bet365

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.