Speltips E-Sport: Årets första matcher

Årets första matcher är här!

Efter att julledigheten lagt sig och E-Sport värld börjat titta tillbaka är det återigen dags för oss att börja fylla plånböckerna. Jag kom till 5Spades sent förra året och lämnade ett väldigt fint facit bakom mig. Det fick Jimmy att visa sina snigelspår som än idag ger mig fin motivation varje morgon. Då det är årets första matcher finns det inte många, men jag har klämt ut något spel värt i alla, häng med så får ni se. 

Space Soldiers VS AGO:

Första matchen hittar vi emellan Space soldiers och AGO. Två lag som spelat 7-7 mot varandra runt om olika turneringssammanhang, men under dagens match finns en liten förändring. Inför detta mötet så har det sent i förrgår blivit klart att AGO spelar ESL Pro Leauge S7. Detta innebär att en plats i nästkommande säsong för AGO i utvecklingsligan inte ger någon större betydelse mer än prispengarna då detta är finalen för säsongen. Space soldiers där emot har inte kvalificerat sig till ESL Pro Leauge och väntar på att få spela sin playoff match efter denna matchen mot Navi.
För att Space soldiers ska ha en chans till avancemang så måste dom ha med sig ett bra resultat från denna matchen så att självförtroendet är på topp när dom möter Navi senare ikväll. Jag synar Space soldiers vinst till 1.98x med tanke på vad som står på spel för detta laget. 

Space Soldiers VS Navi:

Här har vi ESL Pro Leauge plats på spel och vi har ett Navi som verkligen inte får förlora. Space Soldiers kommer att komma till denna matchen med en final precis spelad, där dom förhoppningsvis gått segrande och har bra med självförtroende. Navi spelar sin första match efter juluppehållet och har bootcamp innan major turneringen drar igång nästa vecka. Vi har ett Navi som spelar på proffsnivå och ett Space Soldiers som försöker ta sig dit, men tyvärr är inte den dagen här ännu. Jag spelar Navi att vinna detta möte till 1.45x

 

Godsent VS Extatus:


Här har vi dagens andra ESL Pro League kval, matchen mellan Godsent och Extatus. Lagen emellan är ganska så jämna om man kollar prestationer och spelare, men inför dagens möte så kommer inte favoriterna Godsent att gå segrande. Vi har ett Extatus som spelat väldigt bra cs under dagarna och gör allt i deras makt för att ta en ESL Pro Leauge plats, men det är inte den avgörande faktorn. Godsent kommer till denna matchen med stress och jetlag, halva laget skulle igår ha rest till USA men vädret tillät inte detta och dom fick vänta med resan, det är fortfarande oklart om spelarna hinner i tid till matchen. Om spelarna inte hinner till matchen kommer Godsent att spela med sin coach som bäst eller lämna VO. Jag klipper Extatus till 2.14x.

Jag kommer att spela dessa matcher som singlar och även lägga en slant på en trippel. Jag rekommenderar dock alla att spela dom som singlar efter egen plånbok. Spelen hittar vi idag på Nordicbet, har du inte ett konto där så registrerar du dig här!

Nu kämpar vi in dom tillsammans!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.