Speltips E-Sport: Årets första matcher

Årets första matcher är här!

Efter att julledigheten lagt sig och E-Sport värld börjat titta tillbaka är det återigen dags för oss att börja fylla plånböckerna. Jag kom till 5Spades sent förra året och lämnade ett väldigt fint facit bakom mig. Det fick Jimmy att visa sina snigelspår som än idag ger mig fin motivation varje morgon. Då det är årets första matcher finns det inte många, men jag har klämt ut något spel värt i alla, häng med så får ni se. 

Space Soldiers VS AGO:

Första matchen hittar vi emellan Space soldiers och AGO. Två lag som spelat 7-7 mot varandra runt om olika turneringssammanhang, men under dagens match finns en liten förändring. Inför detta mötet så har det sent i förrgår blivit klart att AGO spelar ESL Pro Leauge S7. Detta innebär att en plats i nästkommande säsong för AGO i utvecklingsligan inte ger någon större betydelse mer än prispengarna då detta är finalen för säsongen. Space soldiers där emot har inte kvalificerat sig till ESL Pro Leauge och väntar på att få spela sin playoff match efter denna matchen mot Navi.
För att Space soldiers ska ha en chans till avancemang så måste dom ha med sig ett bra resultat från denna matchen så att självförtroendet är på topp när dom möter Navi senare ikväll. Jag synar Space soldiers vinst till 1.98x med tanke på vad som står på spel för detta laget. 

Space Soldiers VS Navi:

Här har vi ESL Pro Leauge plats på spel och vi har ett Navi som verkligen inte får förlora. Space Soldiers kommer att komma till denna matchen med en final precis spelad, där dom förhoppningsvis gått segrande och har bra med självförtroende. Navi spelar sin första match efter juluppehållet och har bootcamp innan major turneringen drar igång nästa vecka. Vi har ett Navi som spelar på proffsnivå och ett Space Soldiers som försöker ta sig dit, men tyvärr är inte den dagen här ännu. Jag spelar Navi att vinna detta möte till 1.45x

 

Godsent VS Extatus:


Här har vi dagens andra ESL Pro League kval, matchen mellan Godsent och Extatus. Lagen emellan är ganska så jämna om man kollar prestationer och spelare, men inför dagens möte så kommer inte favoriterna Godsent att gå segrande. Vi har ett Extatus som spelat väldigt bra cs under dagarna och gör allt i deras makt för att ta en ESL Pro Leauge plats, men det är inte den avgörande faktorn. Godsent kommer till denna matchen med stress och jetlag, halva laget skulle igår ha rest till USA men vädret tillät inte detta och dom fick vänta med resan, det är fortfarande oklart om spelarna hinner i tid till matchen. Om spelarna inte hinner till matchen kommer Godsent att spela med sin coach som bäst eller lämna VO. Jag klipper Extatus till 2.14x.

Jag kommer att spela dessa matcher som singlar och även lägga en slant på en trippel. Jag rekommenderar dock alla att spela dom som singlar efter egen plånbok. Spelen hittar vi idag på Nordicbet, har du inte ett konto där så registrerar du dig här!

Nu kämpar vi in dom tillsammans!

 

Tipsa om Speltips E-Sport: Årets första matcher till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades