Speltips E-Sport: Annandags dubbel, Loot.Bet CUP 26/12

MouseSports vs Spirit, AGO vs Vega Squadron, LOOT.BET Cup

E-sport Matcherna:

Jag vill passa på att önska alla en riktigt god jul och ett gott nytt år innan jag postar dagens dubbel som jag tyvärr inte hinner ge en fullständig rek på. Men jag hoppas ni uppskattar det lilla som finns ute nu såhär under juletid.

Dagens matcher hittar vi i online turneringen LOOT.BET Cup.
Jag kommer idag att spela en dubbel på dom två matcherna som finns ute för spel där båda lagen spelar om en kval plats samt tävlar i slutspelet i loot.bet cup.

På ena sidan har vi AGO vs Vega Squadron där lagen emellan har spelat över 2.5 kartor alla de 4 gånger de möts online och i BO3 sammanhang, Lagen är jämna och kommer att även idag gå alla 3 kartor då mycket står på spel.

på andra sidan har vi MouseSports som spelar mot Spirit gaming. Även om MouseSports spelar med en standin idag så är klasskillnaden här stor. Jag blir förvånad om MouseSports tappar en karta i den här matchen med tanken på deras form och  klasskillnad.

 

Speltips:

Jag kommer spela en dubbel på över 2.5 kartor i AGO matchen samt -HCP 1.5 kartor på Mouse idag, Vill ni inte spela en dubbel så kör singlar för båda spelen är lika fina i mina ögon.

Lycka till om ni ryggar !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.