Speltips E-Sport: Annandags dubbel, Loot.Bet CUP 26/12

MouseSports vs Spirit, AGO vs Vega Squadron, LOOT.BET Cup

E-sport Matcherna:

Jag vill passa på att önska alla en riktigt god jul och ett gott nytt år innan jag postar dagens dubbel som jag tyvärr inte hinner ge en fullständig rek på. Men jag hoppas ni uppskattar det lilla som finns ute nu såhär under juletid.

Dagens matcher hittar vi i online turneringen LOOT.BET Cup.
Jag kommer idag att spela en dubbel på dom två matcherna som finns ute för spel där båda lagen spelar om en kval plats samt tävlar i slutspelet i loot.bet cup.

På ena sidan har vi AGO vs Vega Squadron där lagen emellan har spelat över 2.5 kartor alla de 4 gånger de möts online och i BO3 sammanhang, Lagen är jämna och kommer att även idag gå alla 3 kartor då mycket står på spel.

på andra sidan har vi MouseSports som spelar mot Spirit gaming. Även om MouseSports spelar med en standin idag så är klasskillnaden här stor. Jag blir förvånad om MouseSports tappar en karta i den här matchen med tanken på deras form och  klasskillnad.

 

Speltips:

Jag kommer spela en dubbel på över 2.5 kartor i AGO matchen samt -HCP 1.5 kartor på Mouse idag, Vill ni inte spela en dubbel så kör singlar för båda spelen är lika fina i mina ögon.

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips E-Sport: Annandags dubbel, Loot.Bet CUP 26/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades