Speltips: Dundalk – Shamrock rovers; Irland; Premier Division 28/8

Grattis till alla som ryggade Fiorentina i söndags. Vi hade spelat att Fiorentina skulle göra minst 1 mål i första halvleken. Redan efter 8 minuter tryckte Fiorentina in bollen och vi avslutade helgen med 2/2 speltips och full utdelning! Idag är vi nere i dom lägre ligorna igen och vi har toppen i Irlands Premier Division som ska ta emot Shamrock Rovers.

Speltips: Dundalk – Shamrock rovers; Irland; Premier Division 28/8

Dundalk:

Man ligger på förstaplats i tabellen och har på 28 spelade matcher 22 vinster, 4 oavgjorda och endast 2 förluster. Man har en extremt bra offensiv med hela 70 mål gjorda på dessa 28 matcher. Man har dessutom en extremt bra defensiv då man bara släppt in 13 mål. På hemmaplan är man ännu bättre då man tagit 12 vinster, 2 oavgjorda och 0 förluster på sina 14 spelade matcher. Målskillnaden på hemmaplan är hela 39-5. Dundalk har en mindre match spelad än andraplatsen Cork och en vinst idag kan se dom dra ifrån ännu en gång.

Shamrock Rovers:

Man ligger på 4:e plats i tabellen och har på 28 spelade matcher tagit 12 vinster, 7 oavgjorda och 9 förluster. Man är absolut inget dåligt lag men när man spelar på bortaplan så är man mindre imponerande. Man har på bortaplan tagit 3 vinster, 4 oavgjorda och 6 förluster med en målskillnad på 8-12.

Inbördes möten: 

Senaste gången dessa lagen möttes så spelade Shamrock hemma. Matchen slutade då 2-5 till Dundalk. Om man kollar på dom senaste 5 matcherna så har Dundalk gått som vinnare i 3 av dom.

Jag tror att motiveringen och formen är tillräckligt ikväll för att Dundalk ska ta en stabil seger. Jag väljer därför att spela Dundalk -1 (Asian lines) vilket ger oss vinst vid 2 måls marginal och pengarna tillbaka vid 1 måls vinst. Spelet hittas på Unibet till 1.73 gånger pengarna!

 

Tipsa om Speltips: Dundalk – Shamrock rovers; Irland; Premier Division 28/8 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades