Speltips: Dundalk – Limerick Irland Specialspel 8/6

Fredagens speltips hittas i Irländska Premier Division. Det är den guldjagande segermaskinen Dundalk som tar emot nästjumbon Limerick. Dundalk står i 1.12 som segrare och förväntas göra slarvsylta av Limerick. Jag har hittat ett specialspel som jag tror kommer sitta fint och lagen har redan mötts 2 ggr denna säsong. Detta spel satt som en smäck i båda matcherna så jag testar igen !

Specialspel:

Här möts tabell 2an Dundalk och nästjumbon Limerick på plats 9. Efter 21 omgångar så skiljer det oceaner mellan dessa lag. Dundalk har 49 poäng och jagar guldet medan Limerick har 18 poäng och riskerar nedflyttning. Dundalk har otroliga målskillnaden 50-10 medan Limerick har 15-37. Medan Dundalk har vunnit 71% av sina matcher så har Limerick endast vunnit 19% av sina. 
Klasskillnaden är massiv och så kommer det mest troligt även synas på planen i denna match. Lagen har redan mötts 2 ggr denna säsong och då vann Dundalk med 8-0 hemma och 3-0 borta. 
I båda matcherna ledde Dundalk redan i halvlek och sedan fortsatte utskåpningen i anda halvlek. Här täcker jag syna det roliga specialspelet ” 1/1 + över 2.5 mål” till fina 1.80 hos 10BET. 
Det innebär att Dundalk ska leda i halvlek, de ska vinna matchen och det ska bli minst 3 mål i matchen totalt. Kom ihåg, det blev 8-0 sist de möttes på denna arena och det var tidigare denna säsong 👌

Dundalk: 

Laget ligger 2a med endast en poäng efter suveräna Cork City. Båda lagen har gjort ett stort ryck i ligan mot övriga konkurrenter och slåss ensamma om guldet i år igen. 
Dundalk har en massiv formtopp och ÖSER in mål i varje omgång nu. De kommer med 7 raka segrar i ryggen och har gjort massiva 23 mål på dessa 7 matcher !
På hemmaplan i år har de spelat nästan lika felfritt som Cork City. Dundalk har raden 9-2-0 och otroliga målskillnaden 31-4 och har inte mycket att skämmas för. 
Räknar man med alla hemmamatcher under 2018 så har de raden 15-2-1 och ja, Limerick kommer få det tufft här igen!
Till matchen har Dundalk även ligan bästa målskytt i laget. Den 26 åriga Patrick Hoban öser in mål och toppar målligan överlägset med 4 mål ner till närmaste konkurrent och har nu gjort 8 mål på 8 senaste matcherna. 

Limerick: 

Laget ligger näst sist med endast 18 poäng efter 21 matcher och en målskillnad på 15-37. På bortaplan har de inte fått spelet att stämma alls och bortamålskillnaden 10-20 vittnar om ett snitt på 1 mål framåt och 2 mål bakåt. Men då ska man tänka på att i EN match gjorde de 6 mål (pga motståndarna fick rött kort efter 19 min) så utöver den ketchupmatchen så har de bara gjort 4 mål på 9 matcher…… 
Limerick förlorar annars sällan med stora siffror mot övriga lag i ligan men mot topplagen och speciellt Dundalk har de stora problem. 
För mindre än 2 månader sedan möttes de på Limericks hemmaplan. Matchen stod 0-2 i halvlek och stod 0-3 redan efter 55 minuter och game over för Limerick. 
Matchen innan spelades här på Dundalks hemmaplan och den slutade med förkrossande 4-0 i halvlek och 8-0 full tid. 19-3 i målchanser vittnar om en ganska stor slakt och klasskillnad. 
Jag både hoppas och tror att Dundalks målform och Limericks offensiva problem fortsätter även denna kväll !

Inbördes möten: 

Dundalk har vunnit 8 raka matcher mot Limerick och de har dessutom vunnit + hållit nollan dom 6 senaste. 
Detta speltips “1/1 + över 2.5 mål” har suttit i dom 4 senaste och nu på hemmaplan har jag svårt att tro att den sviten bryts med den form lagen är i.

Saker som talar FÖR eller EMOT spelet: 

✅ Detta specialspel har suttit 4 ggr i rad när lagen mötts.

✅ Dundalk har utklassat Limerick båda mötena denna säsong. 

✅ Förra mötet här på Oriel Park slutade 8-0 utan straffar eller röda kort. 

✅ Dundalk har målskillnad 31-4 på hemmaplan och Limerick 10-20 på bortaplan. 

✅ Dundalk jagar guldet och ligger efter med 1 poäng, målskillnad kan avgöra ligan och det gäller att ösa in mål.

✅ Dundalk har vunnit + hållit nollan 6 raka matcher mot Limerick.

 Skulle Limerick skrälla in ett mål i första halvlek så blir det tufft att sätta spelet. 

Lycka till om ni tar rygg ! 

Hittar ni inte spelet så ligger det i denna meny 👇

 

 

 

 

 

Tipsa om Speltips: Dundalk – Limerick Irland Specialspel 8/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades