Speltips: Dundalk – Cork (29/6) Irland; Premier Division

Grattis till alla som har tagit rygg på den senaste tiden. Vi har på dom senaste 19 spelade matcherna här på hemsidan endast känt på 1 förlust! Inatt har jag delat ett speltips i Brasilien och om denna sitter så är det alltså 1/20 matcher som vi förlorat pengar på. Förutom nattens speltips så har jag ett spel i Irland, där dom två topplagen ska mötas. Matchen jag rekar spelas mellan Dundalk FC och Cork City. 

Speltips: Dundalk – Cork (29/6) Irland; Premier Division

Dundalk ligger på andraplats i tabellen med endast Cork City framför sig. Man har spelat 23 matcher, vunnit 17, spelat oavgjort 4 och endast förlorat 2 gånger. På hemmaplan är man ännu starkare med 10 vinster, 2 oavgjorda och 0 förluster. Man har det starkaste försvaret i hela ligan med endast 10 insläppta mål på 23 matcher. En vinst idag ser en gå om Cork i ligan med två poäng.

Cork City är väll det ända laget som håller högre eller liknande nivå som Dundalk. Man ligger 1:a just nu och har vunnit 18 matcher, spelat oavgjort 2 och förlorat 3. På bortaplan är man inte riktigt lika starka men har ändå imponerande siffror, 7 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster. På dessa 12 matcher har man släppt in 11 mål.

Jag tror på en väldigt avvaktande match där båda lagen spelar försiktigt framåt och väntar på rätt kontringsläge. Båda lagen är rädda för en förlust idag och kommer inte gå fram på samma sätt som dom gjort i andra matcher.

Dom 5 senaste inbördes mötena mellan dessa lagen har slutat 1-0, 1-0, 2-4, 0-0 och 1-1. Det är dom två bästa försvaren i ligan och jag förväntar mig ännu en målsnål match. Under 2.5 mål spelas till 1.66 på 10bet och det känns som ett fint spel.

Saker som talar FÖR och EMOT: 

✅ Båda lagen har extremt bra försvar

✅ 4/5 senaste inbördes matcher har spelats under 2.5 mål

✅ Väldigt viktig match för båda lagen och matchbilden blir antagligen väldigt långsam i starten

⚠ Båda lagen vet hur man anfaller

Lycka till vid rygg och kom ihåg att inte spela mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Dundalk – Cork (29/6) Irland; Premier Division till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades