Speltips: Dubbelspel från Superettan 16/9

Söndagens speltips kommer från Superettan och här har jag 2st spel från samma match. Det är formtoppade Värnamo som tar emot målglada Degerfors ! 
Här tror jag på en målrik tillställning med fördel Värnamo, lagens form och tidigare möten backar upp dessa spel väldigt mycket och 3 Unit investeras totalt. 

Speltips:

Detta är omgång 23 från Superettan och det är “bara” 8 matcher kvar att spela. Här möts Värnamo på plats 13 som ligger på kvalplats och 7an Degerfors som jagar Eskilstuna på 3e platsen som ger kval till Allsvenskan.
Sedan VM uppehållet har båda dessa lag spelat väldigt målrika matcher och Värnamo hittat toppformen med alla sina nyförvärv. 

Jag väljer att kliva in på två spel. 2 Unit läggs på “BLGM” till 1.62 på Bethard. Sedan lägger jag 1 Unit på Värnamo DNB till 1.76 på LeoVegas.   

Värnamo: 

4e sist i tabellen och en poäng från att hamna på rätt sida av strecket i botten. Nu ska man inte stirra sig blind på tabellen då Värnamo är ett helt nytt lag sedan VM uppehållet. 
ca 7 spelare har tagits in och herregud vilken nytändning det blev ! De har raden 6-2-0 sedan nyförvärven kom in i lagen och då är en av segrarna i cupen med 5-0 borta mot Assyriska BK. 
Totalt denna säsong har man raden 3-2-6 och målskillnad 12-17.
Ingen fin rad men sedan uppehållet har de spelat 3 matcher med “nya laget” och då har de 1-1 mot Landskrona, 2-1 seger mot Örgryte och 1-0 seger mot Öster ! 
Till start kommer man med flera segrar i ryggen och den senaste spelades igår (onsdag) då man bortaslog GAIS med 1-2 och siffrorna kunde/borde blivit ännu större. 
Nu får man bara vila 4 dagar mellan dessa matcher men på hemmaplan ska man ha bra chans att plocka ytterligare en seger och fortsätta jakten på nytt kontrakt. 

Degerfors: 

Laget ligger alltså 7a i tabellen med 9 poäng bakom Eskilstuna som har den enda kvalplatsen till Allsvenskan. Med 8 omgångar kvar är det bara gasen i botten som gäller annars fastnar man i mitten av tabellen.
På bortaplan har man raden 4-3-4 och målskillnad 15-20 på sina 11 matcher. 
Man kommer till start med en målglad form och spelet BLGM har suttit 8 raka matcher i alla sammanhang. 
Efter 3 raka segrar i ligan kom en visuell liten dipp med svagare poängkörd på slutet men den har en förklaring.
I dessa 3 senaste matcherna har man mött 1an, 2an och 3an i tabellen, inga lätta segrar hämtas där inte. Man får ta med sig att man gjort mål framåt mot dessa starka lag och inte vikit ner sig och faktiskt tagit poäng mot både starka Helsingborg och Eskilstuna !

Sedan skyttekungen Sargon Abraham lämnade Degerfors har LAGET spelat bättre offensivt och tryckt in 8 mål på 5 ligamatcher.

Värnamos resultat sedan VM-uppehållet: 

Degerfors resultat sedan VM-uppehållet: 

Inbördes möten mellan lagen: 


Här ser ni dom 13 senaste mötena mellan lagen. 
I 12/13 matcher har BLGM suttit, när Värnamo varit hemmalaget har BLGM suttit i 6 raka möten !

Saker som talar FÖR och EMOT spelen: 

✅ Värnamo har spelat BLGM i 5/7 ligamatcher sedan omstarten. 

✅ Degerfors har spelat BLGM i 7/7 ligamatcher sedan omstarten. 

✅ Inbördes har BLGM suttit i 12/13 matcher och 6/6 senaste med Värnamo som hemmalag. 

✅ Värnamo har hysteriskt form och nu hemmaplan, men de har fått vila 4 dagar mindre än Degerfors så matchen blir nog jämnare än vad alla tror om man bara tittar på formen de har. 

✅ Båda lagen behöver gå offensivt för en seger, Värnamo jagar nytt kontrakt och Degerfors uppflyttning. 

⚠️ Jag kan inte hitta något konkret som talar emot spelet, tror helt enkelt på en riktig hawaiimatch med massor av chanser som båda lagens senaste 8 matcher sett ut. 

Lycka till om du ryggar något av mina speltips. 

 

 

 

Tipsa om Speltips: Dubbelspel från Superettan 16/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades