Speltips: Dubbelspel från Bundesliga 3/2

Söndagens speltips kommer från tyska Bundesliga och det är bottenlaget Augsburg som tar emot Mainz som ligger mitt i tabellen.
Här har jag två idéer på hur matchen kommer ser ut och synar båda spelen
.

Speltips:

Augsburg på plats 15 tar här emot Mainz som hittas på plats 10 efter 19 omgångar. Augsburg är inne i en djup formsvacka där man inte vunnit på 11 raka tävlingsmatcher. Mainz däremot har spelat bättre o bättre på slutet i ligan och vunnit 5/10 senaste matcherna.
Jag tror detta kan bli en målrik match pga lagens bristande försvar och spelar 1 Units på BLGM till 1.71. Sedan spelar jag också 2 Units på DNB Mainz till fina 2.46 då jag håller de som favoriter i matchen pga lagens form.
Båda spelen finns på Bethard till fina odds !

Augsburg:

Laget ligger på plats 15 med raden 3-6-10 och har målskillnad 26-33.
Efter en helt okej start på säsongen så har man nu hamnat i en svacka. Man kommer med 11 raka tävlingsmatcher utan seger och har inte hållit nollan på 12 matcher. Formraden sista 10 matcherna är bedrövliga 0-3-7 och målskörden 10-19.
I förra omgången blev man totalt överkörda spelmässigt av Gladbach och hade inte en suck i matchen. Förlusten blev “bara” 2-0 och hade inte Gladbach missat sin straff i 1a hl så hade siffrorna blivit ännu större.
I senaste hemmamatchen mötte Augsburg nykomlingen Dusseldorf. Perfekt uppgift för att vända på trenden men t.o.m inför hemmafansen åkte man på stryk och fick lämna planen med 1-2 på resultattavlan.
Till start har man ett par defensiva avbräck som stör.
Mittbacken Jeffrey Gouweleeuw missar denna match.
Även högerbacken Raphael Framberger skadade sig i förrförra omgången och missar resten av säsongen.

Mainz:

Laget ligger på en 10e plats just nu med raden 7-6-6 och målskillnaden 22-25. I första ögonblicket så har de inget speciellt bra försvar. Men granskar man lagets 19 matcher denna säsong lite djupare så har de faktiskt gjort det riktigt bra hittills. 25 insläppta mål men då har 14 av målen kommit från topp 5 lagen. Mot de “sämre” lagen har man bara släppt in 11 mål på 14 matcher.
Till start kommer man med bra form i ligan. Man har raden 5-3-2 sista 10 matcherna och bara förlorat mot serieledande Dortmund och borta mot tabell 4an Leipzig så absolut inget att skämmas för.
Nu kommer man med 2 raka segrar mot andra bottenlag i ligan och får samma typ av motstånd här av Augsburg.
Bra chans till seger enligt mig och visst talar det även för bortaseger när hemmalagets skyttekung Alfred Finnbogason gått mållös från 6 raka matcher nu.

Augsburg form sista 10 ligamatcherna:

Mainz form sista 10 ligamatcherna:

Saker som talar FÖR och EMOT spelen:

✅ Augsburg har spelat BLGM i 9/10 senaste hemmamatcherna.

✅ Mainz har spelat BLGM i 9/10 senaste ligamatcherna.

✅ Augsburg har inte vunnit på 10 raka ligamatcher.

✅ Båda lagen snittar över 1 mål framåt och 1 mål bakåt.

✅ Lagen har mötts 2 ggr denna säsong. 2-1 Mainz i ligan och 2-2 i cupen.

⚠️ Trots att Augsburg förlorat 7/10 senaste i ligan så blir de sällan nollade på hemmaplan. Endast en enda gång denna säsong har de blivit nollade hemma vilket innebär att Mainz kommer få jobba hårt om de ska vinna !

Speltips:
BLGM, odds 1.71
DNB Mainz, odds 2.46
Spelstopp: 15.30
Spelbolag: Bethard

500 kr omsättningsfritt
Unit: 1 + 2


Lycka till om ni ryggar något av spelen !

Tipsa om Speltips: Dubbelspel från Bundesliga 3/2 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades