18:00
Speltips
02 mars 2019

Speltips: Dubbel från Serie A och LaLiga 2/3

Speltips: 

Förutom Leipzigspelet jag har ute på hemsidan så kör jag även denna dubbel från Serie A och LaLiga. 
Det är formtoppade Milan som tar emot Sassuolo samt det heta El Clasico mötet som hittas på kupongen.
Här testar jag 2st lågoddsare och spelar den raka 1an på Milanseger till 1.51 och sedan X2 på Barcelona till 1.49. 
Den gemensamma dubbeln ger totalt 2.25 på Nordicbet och jag lägger 2/10 Unit på den. 

Milan-Sassuolo: 

Tabell 4an Milan tar här emot tabell 11an Sassuolo. Milan krigar om Champions League platserna medan Sassuolo ligger mitt i tabellen och har 7 poäng upp till Lazio på EL platsen. 
Milan kommer med en riktigt bra form och försvaret är ordentligt sammansvettsat sista månaderna. 
Synar man lagets 10 senaste matcher har man raden 5-4-1 och målskillnaden 14-3, och då är de insläppta målen mot Juventus, Atalanta och Roma. 
Sassuolo har haft det tufft sista tiden och kommer med formraden 1-4-5 och målskillnaden 9-20. 
En seger alltså på sista 10 matcherna och den kom hemma mot Cagliari som är ett av Serie As sämsta bortalag denna säsong. 
Bra form för Milan och dålig form för Sassuolo, lägg även till att Milan vann säsongens bortamöte med hela 1-4 och dessutom vunnit 4/5 senaste inbördes. Kommer vändningen för Sassuolo när man minst anar det eller fortsätter Milans superförsvar att leverera under tränaren och legenden Gennaro Gattusos hjärnhand ?
Utgångstips: 2-0 !

Real Madrid-Barcelona:

Dags för ytterligare ett El Clasico mellan Real Madrid och Barcelona denna vecka. 
Lagen möttes i Cupen i onsdags och Barcelona vann med hela 0-3 till slut efter dubbla mål av Suarez. 0-3 speglade kanske inte matchbilden men Barcelona visar igen hur effektiva de är framför mål när de får chanserna. 
Över lag har båda lagen spelat jättebra sista tiden och R.Madrid kommer med formraden 7-1-2 med målskillnad 23-14 medan Barcelona har formraden 5-4-1 och målskillnad 19-8 sista 10 matcherna. 
Inbördes då ? Oavsett vem som har hemmaplan så trivs Barcelona i dessa möten. På de 10 senaste mötena har R.Madrid 2 vinster, 3 matcher blivit oavgjort och Barcelona har vunnit 5 av dom. 
Så detta spel har suttit i 8/10 senaste så Barcelona har ett litet mentalt övertag sista åren och med onsdagens vinst färskt i minnet. 
Inga skador eller avstängningar från förra matchen så lagen ställer troligen upp med nästan exakt samma elvor igen. 
Utgångstips 1-2 !

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Dubbel från Serie A och LaLiga 2/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
2.25 Dubbel 2 / 10 Unit N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

02 mars 2019

MATCHTID: 18:00

Spel: Dubbel
Insats: 2 / 10 Unit

ODDS: 2.25

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades