Speltips: Dubbel från Allsvenskan och Eredivisie 17/5

Torsdagens speltips blir en dubbelmacka från Allsvenskan och Eredivisie. Det är hörnspel i Djurgården – Örebro och sedan ett målspel i FC Emmen – Sparta Rotterdam. 
Enligt statistiken ska denna dubbel sitta med dunder och brak och jag hoppas kupongen är klar med gott om tid kvar på klockan !

Allsvenskan: 

Djurgården – Örebro står på schemat. Här tänker jag syna spelet över 9.5 hörnor till oddset 1.54. Visst det är ett lågt odds men lagens gemensamma snitt är långt över denna lina. 
Djurgården har spelat 4st hemmamatcher och anses vara svårslagna här på Tele 2 Arena. De öser på framåt och levererar en offensiv fotboll med mycket spel på kanterna som gynnar hörnspelet. Detta har gett resultat i de inledande matcherna och har snittat 8.0 hörnor på hemmaplan ! 
Örebro är ett av säsongens överraskningslag och fram till förra omgången var de obesegrade men fick till slut ge sig efter ett kontroversiellt rött kort.
Anfallsspelet har däremot imponerad och även om de saknar sin målskytt Igboananike så tror jag de kommer fortsätta med sin anfallsmelodi. 
Örebro har spelat 4st bortamatcher och har snittat 4.7 hörnor framåt på resande fot.
Totalt snittar dessa lag 12.7 hörnor och nu behövs 10st för att spelet ska sitta. 

Eredivisie: 

Här ska vi följa mötet mellan FC Emmen och Sparta Rotterdam i det Holländska direktkvalets final. Detta är första matchen i detta dubbelmöte.
Jag har valt att syna målspelet över 2.5 mål till oddset 1.64 mellan dessa målrika lag. 
Tittar vi på dom senaste matcherna har Emmen klarat detta spel i 4/5 senaste och 8/10 totalt.
Sparta Rotterdam har klarat spelet i 5/5 senaste och 8/10 totalt. 

Om vi kastar ett öga på inbördes möten mellan lagen så har 5/5 senaste matcherna blivit minst 3 mål i. 
Mycket står på spel i en sån här final och här gäller det för båda lagen att få med sig ett bra resultat till returmötet om 3 dagar. 
Jag både hoppas och tror på gasen i botten direkt och blir inte förvånad alls om spelet är klart innan min 60 har passerats. 

Lycka till om du ryggar !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.