Speltips: Dubbel från Allsvenskan och Eredivisie 17/5

Torsdagens speltips blir en dubbelmacka från Allsvenskan och Eredivisie. Det är hörnspel i Djurgården – Örebro och sedan ett målspel i FC Emmen – Sparta Rotterdam. 
Enligt statistiken ska denna dubbel sitta med dunder och brak och jag hoppas kupongen är klar med gott om tid kvar på klockan !

Allsvenskan: 

Djurgården – Örebro står på schemat. Här tänker jag syna spelet över 9.5 hörnor till oddset 1.54. Visst det är ett lågt odds men lagens gemensamma snitt är långt över denna lina. 
Djurgården har spelat 4st hemmamatcher och anses vara svårslagna här på Tele 2 Arena. De öser på framåt och levererar en offensiv fotboll med mycket spel på kanterna som gynnar hörnspelet. Detta har gett resultat i de inledande matcherna och har snittat 8.0 hörnor på hemmaplan ! 
Örebro är ett av säsongens överraskningslag och fram till förra omgången var de obesegrade men fick till slut ge sig efter ett kontroversiellt rött kort.
Anfallsspelet har däremot imponerad och även om de saknar sin målskytt Igboananike så tror jag de kommer fortsätta med sin anfallsmelodi. 
Örebro har spelat 4st bortamatcher och har snittat 4.7 hörnor framåt på resande fot.
Totalt snittar dessa lag 12.7 hörnor och nu behövs 10st för att spelet ska sitta. 

Eredivisie: 

Här ska vi följa mötet mellan FC Emmen och Sparta Rotterdam i det Holländska direktkvalets final. Detta är första matchen i detta dubbelmöte.
Jag har valt att syna målspelet över 2.5 mål till oddset 1.64 mellan dessa målrika lag. 
Tittar vi på dom senaste matcherna har Emmen klarat detta spel i 4/5 senaste och 8/10 totalt.
Sparta Rotterdam har klarat spelet i 5/5 senaste och 8/10 totalt. 

Om vi kastar ett öga på inbördes möten mellan lagen så har 5/5 senaste matcherna blivit minst 3 mål i. 
Mycket står på spel i en sån här final och här gäller det för båda lagen att få med sig ett bra resultat till returmötet om 3 dagar. 
Jag både hoppas och tror på gasen i botten direkt och blir inte förvånad alls om spelet är klart innan min 60 har passerats. 

Lycka till om du ryggar !

Tipsa om Speltips: Dubbel från Allsvenskan och Eredivisie 17/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades