Speltips: Dominerande hemmalag från CL 11/12

Tisdagens speltips kommer från CL och det är Inter som tar emot PSV i sista omgången. Inter har ett avancemang att spela för med PSV är 100 % utslagna. Motivation och klass talar för utklassning !

Speltips: 

Champions League står på schemat och grupperna ska avgöras ! 
I denna match är det grupp 3an Inter på 7 poäng som tar emot gruppjumbon PSV på 1 poäng.
Inter står på samma poäng som Tottenham med engelsmännen ligger före pga inbördes möten och bättre målskillnad. Alltså måste Inter vinna denna match medan Tottenham tappar poäng borta mot Barcelona. 
Full fart framåt att vänta från Inters sida och mot ett omotiverat PSV bör de vinna enkelt. Här spelar jag “Inter Asian -1.5” till hela 1.97 på Mansionbet.
 

Inter: 

Laget har nu spelat 5 matcher i detta gruppspel. Med blandade resultat och målsnåla matcher så står man på raden 2-1-2 och målskillnad 5-6 på sina 5 matcher. 2-1 vinst hemma mot Tottenham, 1-2 vinst borta mot dagens PSV, 2-0 förlust borta mot Barcelona, 1-1 hemma mot Barcelona och sist den svidande 1-0 förlusten borta mot Tottenham. 
Nu är det bara full fart framåt som gäller. Man måste ta MER poäng än vad Tottenham tar på Camp Nou.
Okej det är ingen lätt uppgift, men Barcelona är 100 % klara grupp 1or så de kan vila massa spelare om de vill. Då sitter Tottenham i ett mycket bättre läge än vad Inter önskar. 
Men Inter måste fokusera på sin uppgift, och det är att vinna och helst stort för att inte tappa fokus i slutminuterna och ev släppa in en onödig redcering. Jag räknar med att laget trampar gasen i botten från start !


PSV:

Efter deras CL äventyr denna säsong så står man på raden 0-1-4 och målskillnad 5-12. 
Resultaten är: 4-0 förlust borta mot Barcelona, 1-2 förlust hemma mot dagens Inter, 2-2 hemma mot Tottenham, 2-1 förlust borta mot Tottenham och sist 1-2 förlust hemma mot Barcelona. 
Ja trots sin sistaplats har de gjort det med, många uddamålsförluster trots kraftiga underdogs och deras insats är klart godkänd. Men inför denna match har de alltså ingenting att spela för. 
Samtidigt leder de den Holländska ligan med bara 2 poängs försprång och fokus ligger nog där. Roteras det kraftigt till denna match eller får A-laget visa upp sig en sista gång ? Jag tror på rotation och Inter bör således dominera matchbilden totalt på San Siro. 
PSV ska absolut inte underskattas och är ingen slagpåse som de visat i tidigare matcher. Men borta mot Inter bör de inte ha alltför mycket boll och viljan att gå framåt kommer nog saknas här. 


Fakta från förra mötet:

Detta är fakta från förra mötet med PSV som hemmalag. Trots det så va det Inter som förde matchen och skapade mest lägen och dessutom vann rättvist. 
Tänk då på att detta var i en match som PSV satsade 100 % i. Nu utan motivation blir det troligen ännu större siffror för Inter. 

Inters form på hemmaplan:

PSVs form på bortaplan:

Saker som talar FÖR och EMOT spelet:

✅ Inter är ett mycket bättre lag än PSV i grunden. 

✅ Inter måste vinna för att avancera om Tottenham klarar X på Camp Nou.

✅ Inter vann bortamötet med 2-1.

✅ PSV kanske roterar stort då de har en ligaledning att fokusera på. 
Här i CL är de redan utslagna.
⚠️ Om Interspelarna får reda på att Tottenham har tagit ledningen på Camp Nou så kanske motivationen sjunker och Inter kanske “bara” vinner med uddamålet.
 

Speltips: Inter Asian -1.5 

Odds: 1.97

Spelstopp: 21.00

Spelbolag: Mansionbet
100% upp till 1000 kr

Bonuskod: MB50SE

Unit: 2 / 10


Lycka till om ni ryggar detta speltips !

Tipsa om Speltips: Dominerande hemmalag från CL 11/12 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades