Speltips: Djurgården – Linköping SHL 26/3

Dagens speltips hittas i SHL slutspelet mellan Djurgården och Linköping. Det står 3-1 i matcher till DIF och idag tror jag det blir semester för bortalaget. 
Formen håller i sig och igår satt 9e raka singelspelet jag delat här på hemsidan och i vår grupp på Facebook. Här hoppar jag upp på Djurgårdens rygg på ett specialspel på målmarknaden !

Matchen:

Kvartsfinal nummer 5 mellan lagen. Det är DIF som leder med 3-1 och har allting i egna händer här framför sin publik. 
Hovet kommer koka och ramsorna kommer eka långt innan pucken släpps ! Jag håller hemmastarka Djurgården som stora favoriter i dagens match. Trots att Linköping har “kniven mot strupen” och måste vinna så tror jag de kommer blotta sig och bli straffade. Djurgården har normalt sett ett väldigt starkt försvar på hemmaplan och Linköping har haft stora problem med det i denna kvartsfinal. Här synar jag spelet “Djurgården först till 3 mål” till otroligt höga 1.95 på 10bet ! 
Spelet har suttit 3/4 matcher i denna serie och 4/5 senaste inbördes. Inför en hungrig hemmapublik fixar Djurgården festen ikväll och detta spel är nog klart innan sista perioden börjar skulle jag tro.  

Djurgården: 

Djurgården kom 2a i grundseriens hemmatabell med raden 15-3-4-4 och målskillnad 81-48, + 33 mål. 
De släppte in näst minst mål av samtliga lag samtidigt som de gjort 3e mest mål framåt. En klart vinnande kombination som även har avspeglats här i slutspelet. 
Matcherna här på Hovet har slutat 6-1 och 4-3 till DIF och i båda matcherna va de först till 3 mål. Djurgården är tunga att möta och håller målformen i sig så kommer Linköping få det svettigt idag med. 

Linköping: 

Laget kom 6a i grundseriens borta tabell med raden 11-1-3-11 och målskillnad 69-66, +3 mål. 
Linköping har blandat och gett väldigt mycket på bortaplan sista tiden. Men tittar man på lagen de mötts så är segrarna mot sämre motstånd och förlusterna mot topplagen. 5 förluster på sista 10 bortamatcherna och då är 3 st av dom mot just Djurgården. Alla 3 matcher är inom 1 månad och de har slutat 3-1, 6-1, 4-3. I samtliga matcher kom Djurgården först till 3 mål och Linköping får inte stopp på topplagens offensiv. 
Ikväll är det en måstematch och de måste lyfta laget för att gå för en seger. Det innebär mera ytor till kontringar för Djurgården och ja, jag tror Linköpings problem fortsätter !

Inbördes möten: 

Lagen har mötts hela 5 ggr under 2018 och matcherna har slutat 3-1 DIF, 6-1 DIF, 2-2, 4-3 DIF och sist 2-4 DIF. I 4/5 matcher har detta spel suttit och dessutom i 4 raka när Djurgården haft hemmaplan. 
Djurgården har alltså Linköping i sin järnhand och precis där de vill ha dom. 

Lycka till om ni jagar 10e raka singeln med mig !

Ps. Här lägger jag in ett litet sidospel. Över 1.5 mål i andra perioden till oddset 1.78 på Leo Vegas. 
Spelet har suttit i samtliga 4 matcher i denna kvartsfinal och med BRED marginal dessutom. 
Andra perioden har slutat med 3, 3, 4, 3 mål ! Nu behövs 2 mål för vinst. 
Bara ett litet roligt sidospel så ta inte i för mycket 👌

Tipsa om Speltips: Djurgården – Linköping SHL 26/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades