Speltips: Dijon vs Bordeaux 1/12 Frankrike Ligue 1

Kanske inte den mest attraktivaste matchen man har hittat från franska Ligue 1 men ett tillräckligt attraktivt spelvärde på 1.80 för att ge det en chans iallafall. Det är hemmalaget Dijon mot tabell 10an Bordeaux. 2 lag som inte direkt har imponerat, även om nu inte är några förhandsfavoriter till att vinna något. Men  det är 2 lag på plats 10 och 12 i tabellen och det skiljer bara 2 poäng lagen emellan.  Vill börja med att kolla in deras form. Och börjar med Dijon. 5 vinster, 3 oavgjorda och 7 förluster på 15 matcher. 21/25 i målskillnad, varav 4 av dessa vinster har kommit på hemma på Stade Gaston Gerard. 12 av deras 21 mål har även här fallit på hemmaplan. Så enligt statistiken så är man ju uppenbarligen ett bättre hemmalag än bortalag.

Bordeaux har en ännu märkligare form än Dijon. 5 vinster, 5 oavgjorda och 5 förluster på deras 15 matcher. Och även där står man identisk med sin målskillnad. 20/20. Bordeaux har inte sin styrka på resande fot och sett till bortalags statistiken ligger man på en 15e plats med 1 vinst, 3 oavgjorda och 4 förluster. 8/14 i målskillnad.

Lägg där till att Dijon har inte tappat poäng hemma mot Bordeaux på sina 3 senaste hemma matcher om man ska se historiskt sätt. Jag tycker att oddset på 1.80 att båda lagen gör mål idag ska ses som en mycket fin chans att starta igång december månad på och synar. Lycka till vid rygg!

Speltips: BLGM-ja @1.80

Spelstopp: 20:45

Spelbolag: Unibet Bonus: 200% upp till 1000 kr

 

Tipsa om Speltips: Dijon vs Bordeaux 1/12 Frankrike Ligue 1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades