Speltips: Dijon v Rennes (26/1)

Igår blev det tyvärr ingen rek på hemsidan, men det blev ett sidospel med sju units på min tråd i gruppen. Den matchen spelades mellan Club Brügge v Oostende där jag rekade Brügge -1 (asian). Man tog ledningen och ledde länge med 3-1 fram till den 89e minuten då Oostende reducerar till 3-2. Vilket gjorde att vi fick pengarna tillbaka. Sånt som händer, lätt att slappna av vid två måls ledning. Jag investerar gårdagens pengar till dagens match då jag vill förlänga min segersvit från fem till sex dagar. Vi har dessutom helgen runt hörnet där det vanligtvis brukar vara bättre utbud. Men ikväll åker vi ner till Frankrike och Ligue 1 för att se matchen mellan Dijon v Rennes.

Dijon v Rennes

Tabelläget:

8. Rennes 22 matcher 27:30 31 poäng.

14. Dijon 22 matcher 31:45 25 poäng.

Rennes målsnitt totalt: 1.22 mål/match – Insläppta: 1.36 mål/match.

Rennes målsnitt bortaplan: 1.45 mål/match – Insläppta bortaplan: 1.36 mål/match.

Dijon målsnitt totalt: 1.40 mål/match – Insläppta: 1.36 mål/match.

Dijon målsnitt hemmaplan: 1.72 mål/match – Insläppta hemmaplan: 1.27 mål/match.

Här har vi ändå något intressant. Dijon är ett bättre hemmalag än bortalag i ligan och Rennes är ett bättre bortalag än hemmalag i ligan.

Trots tabellplaceringarna så skiljer det endast fem poäng mellan lagen. Rennes har ”bara” nio poäng ner nedflyttningsplats,  id förlust idag så är man endast nere på sex poäng. Detta kommer enligt min förhoppning vara en öppen match där ingen av lagen tjänar på ett oavgjort resultat. Båda lagen kommer vilja och jag tror att det kommer svänga åt båda hållen.

Dijon fem senaste hemmamatcher: 1-1, 3-0, 3-2, 3-1& 3-1.

Rennes fem senaste bortamatcher: 1-2, 2-1, 1-1, 1-2 & 2-1.

Som ni ser ovan så har fyra av fem senaste hemmamatcherna för Dijon slutat med båda lagen gör mål.

Hela fem av fem senaste bortamatcherna för Rennes har slutat med att båda lagen gör mål.

Dom tre senaste matcherna lagen emellan har slutat med båda lagen gör mål: 1-2, 2-2 & 1-1.

Nej, statistiken talar sitt tydliga språk, jag investerar sju units ikväll på att båda lagen gör mål.

🏆 League 1
⏱ Today 20:45
🇫🇷  Dijon v Rennes
✍️ Båda lagen gör mål – Ja
📊 1.71 (Bethard)
7️⃣ Units

Spelbolag: Bethard – Bonus: 200% upp till 1000kr

Bethard oddskupong

Tipsa om Speltips: Dijon v Rennes (26/1) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades