Speltips: Derry City – Bray Wanderers (21/5) Fotboll, Irland

Det var inte alls långt ifrån att vi lyckades sätta 9 oddsaren i mitt förgående speltips. 1 mål saknades i den första halvleken bara och det var av favoriten Lyon. Första halvlek slutade 0-1 innan Lyon vände resultatet i slutändan till 2-3. Vi hade spelat att båda lagen skulle göra mål i båda halvlekarna men tyvärr blev det bara 1 i första och 4 i andra.. Idag har jag gått tillbaka till ett “säkrare” speltips och har valt att reka en match i Irland. Matchen som jag tänkt reka är mellan Derry City och Bray Wanderers.

Speltips: Derry City – Bray Wanderers (21/5) Fotboll, Irland

Derry City är ett av mittenlagen i ligan och befinner sig på 5:e plats i tabellen. Man kommer ifrån två tuffa förluster mot Dundalk och St.Patricks och vill verkigen ta poäng i dagens match. Man har gjort 31 mål framåt och släppt in 26 såhär långt in i säsongen och har på sina 8 spelade hemmamatcher lyckats ta 5 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust. Idag ska man ta emot det sämsta lagen i hela ligan, Bray Wanderers.

Bray ligger somsagt sist i tabellen och har på 18 spelade matcher endast lyckats ta 2 segrar. Man har hela 14 förlorade matcher och vet inte alls hur man håller det tätt i försvaret. 11 mål gjorda och 45 insläppta på 18 matcher talar för sig själv.

Senast dessa lagen möttes var den 5/5 och då slutade matchen faktiskt 2-1 till Bray. Men när dom möttes senast på Derrys hemmaplan slutade den hela 5-1 till Derry.

Jag tror på en enkel seger idag för Derry City och förväntar mig liknande resultat som senast dessa lagen möttes på Derrys hemmaplan. Jag tror på 2-0 i halvtid och 3-0 eller 4-0 efter fulltid. Jag har valt att spela Derry halvtid till 1.68 gånger pengarna och önskar alla lycka till vid rygg! Kom ihåg att inte spela mer än plånboken tillåter!

 Derry visar extremt mycket bättre form denna säsongen

✅ Senaste mötet på Derrys hemmaplan slutade 5-1

✅ Bray har sin sämsta säsong någonsin

⚠ Inbördes möten

Tipsa om Speltips: Derry City – Bray Wanderers (21/5) Fotboll, Irland till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades