Speltips: Den Bosch v Waalwijk (23/2)

Äntligen tillbaka efter två dagars paus. Har haft lite att göra utöver rekandet nämligen. Har varit en del matcher i veckan, hoppas det har gått bra för er trots utan spelförslag från mitt håll. Ni har ju alltid mina kära kollegor att luta er emot. Sist vi spelade så gick reken in. Det var matchen mellan Bayern München v Besiktas där jag spelade över 3.25 mål. Det var ingen snack om saken, Bayern själva fixade reken då man vann med hela 5-0 efter att Besiktas åkte på en tidig utvisning. Jag har två push (pengarna tillbaka) och en vinst på mina tre senaste rekar. Vi har fredag idag och helgen precis runt hörnet och vi alla vet att helger brukar vara våra bästa dagar. Men inför imorgon så anser jag mig ha hittat en match som är värd att spela. Den spelas i Holland mellan Den Bosch v Waalwijk.

Den Bosch v Waalwijk

Som vanligt tar vi en titt på tabelläget:

10. Den Bosch 25 matcher 44:34 35 poäng.

18. Waalwijk 25 matcher 26:43 23 poäng.

Den Bosch fem senaste matcher i ligan: W2 D1 L2

Waalwijk fem senaste matcher i ligan: W0 D1 L4

Inget av lagen har ju nå särskild imponerade statistik kanske. Men låt oss kika på hemma/bortastatistik.

Den Bosch fem senaste hemma i ligan: W3 D0 L2 (Båda förlusterna kom mot lag som ligger i övre delen av tabellen).

Waalwijk fem senaste borta i ligan: W0 D1 L4.

Den Bosch spelar betydligt bättre på hemmaplan än bortaplan. Man har tagit hela 23 poäng på 12 matcher och en målskillnad på 29:16. Jämfört med bortaplan där man endast tagit 12 poäng på 13 matcher och en målskillnad på 15:18.

Waalwijks bortastatistik är den ännu värre där man endast tagit fyra(!) poäng på 12 matcher och en målskillnad på 11:28.

Waalwijk kommer dessutom till spel utan sin ordinarie mittback van Weert då han åkte på en utvisning sist man spelade, vilket självklart är ett stort avbräck. Den Bosch som sitter på en 10e plats i ligan är endast en poäng ifrån att ha en kvartsfinalsplats till den högsta divisionen, så man har inte riktigt ”råd” att förlora hemma ikväll mot ett formsvagt Waalwijk.

Jag vet vad jag ska spela, jag väljer att spela en rak etta på Den Bosch ikväll då oddset är alldeles för bra sett till förutsättningarna.

🏆 Eerste Divisie
⏱ Today 20:00
🇳🇱 Den Bosch v Waalwijk
✍ Den Bosch vinst
📊 1.83 (10Bet)
7️⃣ Units

Spelbolag: 10Bet – Bonus: 100% upp till 2000kr

Den Bosch 10bet

 

Tipsa om Speltips: Den Bosch v Waalwijk (23/2) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades