Speltips: Dallas Stars – Ottawa Senators (06/03) USA; NHL

Man kan tycka att 79% bollinehav och 22 målförsök ska räcka till en seger. Men nejdå, igår så lyckades Marseille spela 1-1 hemma mot Nantes. Pinsamt att tappa en sån match när man har så mycket mer att spela för än Nantes. Men oavsett vad så slutade matchen lika, mitt speltips satt inte och det är bara o se vidare. Idag går jag tillbaka till NHL, där ett starkt hemmalag ska ta emot ett svagt bortalag. Matchen jag pratar om spelas inatt och är mellan Dallas Stars och Ottawa Senators.

Speltips: Dallas Stars – Ottawa Senators (06/03) USA; NHL

Dallas stars brukar visa fin hockey på egen arena. Man har 9/15 vinster på hemmaplan och 7 av dom är vunna utan förlängning. Kollar man på hela säsongen så har man 19/35 raka vinster utan förlängning. Dallas har fått en del mer vila än motståndarna i nattens match. Idag tar man emot Ottawa Senators som har varit totalt katastrof på bortaplan.

Ottawa har bara 2/15 raka vinster på dom senaste bortamatcherna man spelat. Man förlorade senast mot NHLs kanske svagaste lag Arizona Cayotes och självförtroendet är inte på topp. Kollar man in hela säsongen så har man endast 5 raka vinster på 32 möjliga. Man har alltså en vinstprocent på endast 15.9% på bortaplan! Det blir nog inte lättare när man möter Dallas ikväll och därför har jag valt detta spelet.

Jag har valt att spela den raka 1:an på Dallas Stars inatt och det spelas till fina 1.74 på 10bet. Statistiken talar för sig själv och oavsett hur matchen slutar så ser jag fint värde i detta spelet.

Önskar alla lycka till vid rygg, men kom ihåg att aldrig lägga mer än vad plånboken tillåter.

Tipsa om Speltips: Dallas Stars – Ottawa Senators (06/03) USA; NHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades