Speltips: Dallas Stars – Colorado Avalanche (14/1) USA; NHL

Måste säga att det var pinsamt dåligt av Tappara att bara få ett 1-1 resultat mot bottenlaget i ligan Vaasan. I mitt förra speltips mellan Tappara och Vaasan så torskade vi alltså tyvärr och att dom dessutom förlorade på övertid gör ju inte saken bättre. Man förväntar sig mer när det är så stor klasskillnad på lagen men så är det med betting ibland och oväntade saker händer. Inatt har jag valt att fortsätta med hockey, denna gången i NHL. Idag har jag valt ett målspel i matchen mellan Dallas Stars och Colorado Avalanche.

Dallas Stars – Colorado Avalanche

Två av dom just nu formstarkaste lagen ska inatt ställas emot varandra. Det är 13:e platsen Dallas som vunnit 4/5 senaste matcherna som dom spelat som ska ta emot 19:e platsen Colorado som har vunnit 5/5 senaste matcherna dom spelat. Idag tror jag på målrikt och detta är varför:

Dallas har spelat 4/5 senaste matcherna med över 5.5 mål och snittar nästan 4 gjorda mål själv. På deras senaste 5 matcher har dom gjort 20 mål där endast matchen mot Blue Jackets sänker siffrorna. Colorado gör nästan alltid mål både borta och hemma. I 3/5 senaste matcherna som Colorado spelat så har det blivit mer än 5.5 mål. Colorado har gjort 22 mål själva i sina 5 senaste och på bortaplan ligger man precis under snittet på 3 mål gjorda per match, 2.83.

Dallas Stars har spelat över 5.5 mål 13/22 hemmamatcher medans Colorado Avalanche har spelat över 5.5 mål i 11/18 matcher på bortaplan. Båda lagen ligger på lite över 60% över 5.5 men i denna matchen tror jag att sanorligheten är mycket större.

Jag tipsar om detta inatt och på Leovegas ligger oddset på 1.78 vilket känns väldigt bra. Nu återhämtar vi oss förhoppningsvis efter förlusten senast och fyller på kassan igen.

Speltips: Över 5.5 mål

Odds: 1.78

Spelstopp: 03.00

Spelbolag: Leovegas (100% bonus upp till 1000kr)

Lycka till vid rygg och kom ihåg att inte lägga mer än kassan tillåter!

Tipsa om Speltips: Dallas Stars – Colorado Avalanche (14/1) USA; NHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades