Speltips: Dalian Yifang FC – Shanghai SIPG (5/8) China; Super League

 

Stort grattis till alla som valde att rygga mitt förra speltips här på sidan. Finn Harps fixade vinsten och höll nollan precis som förväntat och 1.86 gånger pengarna hämtades! Matchen slutade tillslut 3-0. Igår så satt även första spelet i snöbollen då Ekenäs vann sin match. Idag rullar vi den vidare men utöver den så har jag hittat fram ett annat spelförslag. Jag har valt att reka Dalian Yifang mot Shanghai SIPG idag.

Speltips: Dalian Yifang FC – Shanghai SIPG (5/8) China; Super League

Dalian Yifang ligger näst sist i tabellen och har efter 15 spelade matcher tagit 2 segrar, 4 oavgjorda och 9 förluster. Man har endast gjort 12 mål framåt och släppt in 31(näst mest i ligan). På sina senaste 5 matcher har man endast tagit 1 vinst, samtidigt som man tagit 1 oavgjort och 3 förluster. Man förlorade sin förra match mot 13:e platsen Changchun Yatai och idag ska man ta emot 3:e platsen Shanghai SIPG.

Changhai SIPG ligger alltså på 3:e plats i tabellen och har på 14 spelade matcher tagit 9 vinster, 3 oavgjorda och 2 förluster. En vinst idag betyder att man tar sig upp till förstaplats då man har 1 match mindre spelad än ettan och tvåan. Shanghai sitter på en av dom bästa offensiverna i hela ligan och har på sina 14 matcher gjort 37 mål framåt. I Shanghais senaste ligaspel så har man inga förluster alls på dom 5 senaste. Man har tagit 3 vinster och 2 oavgjorda.

Inbördes möten:

I Inbördes möten mellan dessa lagen så har dom bara mötts 1 gång 2018. Då spelade Shanghai hemma och vann med 8-0! Innan detta är man tvungen att gå helt tillbaka till 2014 vilket inte har så stor betydning inför dagens match. Hursomhelst så slutade matcherna 2013-14 med 2-0, 1-1, 2-2 och 3-3.

Jag tror helt enkelt att Shanghai är för bra idag och att man vinner redan i halvtid känns väldigt rimligt i mina ögon. Därför har jag valt att spela detta på 10bet till 1.62 gånger pengarna.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Shanghai vann förra mötet med 8-0

✅ Tabellen talar för sig själv

✅ Shanghai ligger på gränsen til AFC kval och en vinst idag tar en till förstaplatsen där en AFC plats är garanterad.

✅ Ligans näst sämsta försvar ska ställas mot ligans näst bästa anfall.

⚠ Dalian ligger på en nedflyttningsplats och kommer slåss hårt för att få stanna i Super League.

Jag önskar som vanligt alla lycka till vid rygg! Spela aldrig mer än din egen plånbok tillåter!

Tipsa om Speltips: Dalian Yifang FC – Shanghai SIPG (5/8) China; Super League till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades