Speltips: Dagens Trippel med fotboll. 1/9

Lördagens speltips blir en trippel och jag har valt ut 3 matcher som känns riktigt bra på förhand. Det är en match från Sverige, en från Tyskland och sedan avslutar vi festen med en helt sjuk H2H statistik från Holland !

Dagens Trippel:

Degerfors – Helsingborg Ö2.5 mål @1.71, start 16.00.

Här möts tabell 7an Degerfors hemma mot serieledande Helsingborg. Två lag som har riktigt bra snurr på offensiven och spelat flera målrika matcher på slutet och under säsongen. 
Degerfors har spelat BLGM+2.5 mål i 5/5 senaste ligamatcherna medan Helsingborg spelat ö2.5 mål i 3/5 senaste ligamatcherna. På hemmaplan har Degerfors passerat linan i 5/6 senaste.
Och Helsingborg har passerat 2.5 mål i 5 raka bortamatcher nu då anfallet varit enormt bra. 
Tittar vi inbördes så har lagen mötts 4 ggr senaste 1,5 året. Matcherna har slutat 2-3 Degerfors, 3-0 Helsingborg, 1-1 och sist 4-1 Helsingborg på hemmaplan.
Degerfors har snittat 3.2 mål i sina matcher hittills och även Helsingborg har snittat 3.2 mål. Här kan det smälla ordentligt och det är fördel Helsingborg som vunnit 7 raka matcher i Superettan. 

Nu kämpar Helsingborg för att vinna Superettan och nå Allsvenskan. Vinst är det enda som gäller och utgångstipset blir 1-2 !

Augsburg – B.M´Gladbach BLGM @ 1.74, start 15.30.

Omgång 2 av årets Bundesliga och här tror jag det blir en målrik drabbning mellan dessa lag. B.M´Gladbach är det bättre laget i grunden enligt mig men Augsburg ska man inte räkna bort på hemmaplan. 
I premiären vann Augsburg med 2-1 borta mot nykomlingen Dusseldorf medan B.M´Gladbach vann med imponerande 2-0 hemma mot starka Leverkusen. 
Förra säsongen snittade Augsburg 2.8 mål i sina hemmamatcher med målskillnaden 24-24 på 17 matcher. 
B.M´Gladbach snittade 3.0 mål i sina bortamatcher med målskillnaden 19-32. 
Tittar vi på inbördes möten här på WWK arena så har matcherna slutat 2-2, 2-1, 2-2, 1-0, 2-2 så publiken brukar få se mycket mål. 
Till start kommer Augsburg med 6 skadade spelare och B.M´Gladbach har upp till 7 spelare som kommer saknas. 
Här kan det finnas stora luckor i de icke inspelade försvaren och utgångstipset skrivs till 1-2 !

Excelsior Rotterdam – Den Haag BLGM @ 1.60, start 18.30.

Omgång 4 av årets upplaga av Eredivisie från Holland. Detta är högsta ligan i landen men nu har jag lagt pengarna på dessa mittenlag och hoppas deras galna svit kommer fortsätta. 
Excelsior har börjat säsongen med resultaten 1-1 hemma, 3-0 förlust borta och sist 2-0 seger borta. 
Den Haag har startat med 1-2 förlust hemma, 4-2 förlust borta och sist 3-1 vinst hemma. 
Ecxelsior snittade förra säsongen 2.9 mål i sina matcher totalt och Den Haag snittade även dom 2.9 mål totalt. 
Nu över till inbördes möten som är helt galen. 
8 raka ligamatcher har blivit BLGM + 2.5 mål i ! 
Tittar vi ännu djupare så ser vi att 18 RAKA ligamatcher har slutat med BLGM som spelas idag. 18 raka !
Nu är hemmalaget små favoriter till oddsen men Den Haag trivs på arenan och har vunnit 5/6 senaste matcherna. 
Utgångstipset får bli 1-2 även i denna match. 

Lycka till om ni ryggar !

 

Tipsa om Speltips: Dagens Trippel med fotboll. 1/9 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades