Speltips: Lördagens halvleksspel 19/5

Lördagens speltips kommer från Frankrike och Ligue 1. Det är ett halvleksspel från matchen Metz – Bordeaux som startar 21.00 på kvällen. Här har jag hittat ett högt odds som borde vara mycket lägre med tanke på omständigheterna för lagen !

Halvleksspelet: 

Detta är sista omgången i ligan och här möts jumbon Metz som redan är klara för nedflyttning mot Bordeaux som måste ha 3 poäng för att nå Europa League kvalet ! Metz saknar helt motivation vilket märkts på deras senaste förluster medan Bordeaux som älskar att möta Metz måste trycka gasen i botten direkt. 
Här synar jag höga oddset 1.98 på att Bordeaux leder i halvlek !

Metz: 

Laget ligger alltså sist i ligan och har inget att kämpa för i denna match. De är inte bara sist i totaltabellen utan även ligans absolut sämsta hemmalag. De står på 13 inspelade poäng och det näst sämsta laget har 22 poäng, det säger en del ! 
På hemmaplan har de raden 3-4-11 och målskillnad 16-33 vilket inte skrämmer många. Idag tar de farväl av ligan och jag misstänker att många besvikna fans stannar hemma istället för att hjälpa dom vinna denna match.
Till start kommer Metz med 3 raka förluster och ingen seger på senaste 7 hemmamatcherna. 

Bordeaux: 

Laget ligger 7a och är just nu 2 poäng ifrån att eventuellt nå Europa League platsen som Nice har just nu. 
Sedan de började närma sig EL spel så har de lyft spelet och verkligen presterat på slutet. 5 segrar på dom 6 senaste matcherna och det finns ett bra självförtroende i laget med vinden i ryggen. De har alltså inte allt i egna händer MEN… Nice som de jagar har en av de tuffaste matcherna framför sig i sista omgången. De spelar borta mot Lyon som krigar för CL platsen. Förlorar Lyon så kan Marseille gå om, alltså kommer Lyon ge järnet för 3 viktiga poäng och det vet såklart Bordeaux om.

Så trots att Bordeaux ligger 2 poäng bakom så känns det NÄSTAN som att de har saken i egna händer ändå. De kommer såklart inte slarva bort denna chans och min tro är att de gasar från start och tar ledningen redan innan domaren blåser av för halvtidsvila. 

Inbördes möten: 

Bordeaux älskar faktiskt att möta Mertz och har ett stort psykologiskt övertag senaste mötena. 
Bordeaux har vunnit 3 raka matcher med resultaten 3-0, 3-0, 2-0. 
Och i samtliga 3 möten har Bordeaux haft ledningen i halvtid, trots att Metz haft mycket att spela om i dessa matcher. Nu är det ett Metz med troligtvis tunga huvudet mot Bordeauxs pigga ben som möts, jag ser bara stora fördelar till Bordeaux och tycker detta odds är alldeles för högt sett till förutsättningarna som råder !

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 Detta spel har suttit i 3 raka inbördes möten.

 Metz har inget att spela för.

 Bordeaux har stora chanser att nå Europa League om de vinner matchen. 

 Metz är sämsta hemmalaget i ligan.

 Metz har 7 raka hemmamatcher utan seger medan Bordeaux har vunnit 5/6 senaste matcherna. 
     Metz har bara vunnit 1/15 senaste matcherna och helt ur form. 

 Om Bordeaux lägger allt krut på offensiven och Metz kontrar in 1-0.

Här finns det bara en sak som gäller för Bordeaux, FULL FART FRAMÅT !!

Lycka till om du ryggar !

Tipsa om Speltips: Lördagens halvleksspel 19/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades