Speltips: Dagens Fotbollsdubbel 20/11

Match 1:  

Eibar – Betis, Fotboll LaLiga
Speltips: X2, odds 1.55
Matchstart 21.00

I denna match ska vi se Eibar på plats 17 ta emot Real Betis som ligger på en fin 8e plats under topplagen.
Jag väljer att spela X2 för Eibar och Betis spelar två helt olika sorters fotboll just nu, Eibar är bedrövliga framåt och har ett försvar som är pinsamt.
Betis spelar en rolig anfallsfotboll och ända förlusterna i år har kommit mot spanska jättarna Barcelona, Villareal och defensivt starka Espanyol.
Eibar är totalt under isen och har inte vunnit på 9 matcher, av dessa 9 matcher är det 7 förluster.
Betis kommer med fint självförtroende och har vunnit 6 av dom 10 senaste matcherna och målskyttet rullar på.
Jag tror form och klass avgör detta möte och tror Betis har bra chans till 3 poäng, men spelar safe med x2.

Statistik:

Eibar har raden 2-2-7 och har bedrövliga målskillnaden 6-15 efter 11 omgångar. Eibar snittar 0.5 mål framåt.
Real Betis har raden 5-2-4 och målskillnad 21-20 efter 11 omgångar. Betis snittar 2 mål framåt.
Att titta på inbördes möten är bara fel, för detta Betis har tagit stora kliv framåt iom tränarbytet som gjordes inför säsongen.
Man plockade in Las Palmas offensiva tränare och det har gjort underverk med målskyttet och tagit dom uppåt i tabellen.
Betis “dåliga” bortastatistik grundar sig i att de mött Barcelona, Villareal och Espanyol på bortaplan, men de har även mött Real Madrid och vann med 0-1.
Så de har börjat säsongen med absolut värsta möjliga motstånd och jag är övertygad om att siffrorna snyggas till under säsongen.
Utgångstips 0-1,1-1.

Match 2:

Fluminense – Ponte Preta, Fotboll Brasilien Serie A
Speltips 1X, odds 1.22
Matchstart 20.00

Här har jag spelat på 2 riktigt dåliga bottenlag i brasilianska ligan, kanske verkar osmart men bortalaget är så SKRÄMMANDE dåligt på resande fot att jag inte kan stå emot.
Jag har valt att komplettera min dubbel med detta spel, 1X till oddset 1.22 av denna anledning till båda lagens statistik denna säsong.
Hemmalaget ligger på plats 15 och bortalaget ligger på plats 17 efter 35 omgångar.
Det skiljer 4 poäng mellan lagen och med 3 omgångar kvar så kämpar båda lagen om att få hänga kvar till nästa säsong, just nu balanserar dom på varsin sida av strecket.
Jag ler lite lätt mot hemmalagets statistik och småskrattar åt bortalagets bortastatistik, samtidigt som lagens inbördes möten klappar mig på axeln och får mig ännu lugnare.

Statistik: 

Fluminense har hemmaraden 6-6-5 och målskillnad 24-22 på 17 omgångar.
Ponte Preta har bortaraden 1-6-10 och målskillnad 10-27 efter 17 omgångar.
Lägg märke till här att bortalaget har vunnit EN av 17 matcher på bortaplan i år….. EN match !
Inbördes möten på hemmaarenan Maracanã säger:
Fluminense har aldrig förlorat detta möte hemma, raden inbördes är 6-3-0 och förra årets möte slutade övertygande 3-0 där bortalaget inte ens fick ett enda skott på mål under 90 min.
Att bortalaget ska vinna står i 4.00 och det säger ganska mycket om hur liten chans de borde ha att vinna detta möte.
Utgångstips 1-0,2-0 !

Lycka till om ni ryggar !

 

 

Tipsa om Speltips: Dagens Fotbollsdubbel 20/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades