Speltips: Dagens dubbel (Lågoddsare) Celtic – Rosenborg & Bate – HJK

Tyvärr gick vi inte hela vägen igår då Macclesfield bara lyckades få med sig ett 1-1 resultat. Det var en träingsmatch och dom kändes helt enkelt inte tillräckligt motiverade för att gå framåt 100%. Idag så hoppar jag träningsmatcher och har istället gått in och rekat fram 2 matcher i CL kvalet. Matcherna som jag letat fram är mellan Celtic och Rosenborg samt BATE mot HJK. Jag har valt att inte spela på vinnare idag utan har tagit fram 2 målspel som jag tycker känns rimliga.

Speltips: Dagens dubbel (Lågoddsare) Celtic – Rosenborg & Bate – HJK

Första matchen jag valt att ha i min dubbel är mellan Celtic och Rosenborg.

Celtic har en fin form och har 5 raka vinster tagna. 4/5 matcher har slutat över 2.5 mål och man har själva gjort minst 3 mål i dessa 4 matcherna. Idag ska man ta emot Rosenborg som också har en fin form med 4/5 senaste matcherna vunna. Man har visserligen spelat lite målsnålare matcher än Celtic, men jag tror på en match med absolut minst 2 mål idag och därför spelar jag över 1.5 mål i matchen (1.33 odds) i min dubbel.

Nästa match som jag har med i dubbeln ska spelas mellan BATE och HJK.

Bate har 5/5 senaste matcher vunna och man har spelat alla matcherna över 1.5 mål. Idag ska man ta emot HJK från Finland, ett lag som också spelat 5/5 matcher över 1.5 mål. Jag ser inte varför dessa lagen ska gå under linan idag och lägger därför till denna matchen som det andra spelet i denna dubbel. Detta spelet ligger på (1.38 i odds).

Det totala oddset på denna dubbeln blir 1.84 på 10bet och jag önskar alla som väljer att rygga lycka till.

Tipsa om Speltips: Dagens dubbel (Lågoddsare) Celtic – Rosenborg & Bate – HJK till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades