Speltips: Dagens Dubbel från Japan 25/7

Dagens Dubbel kommer från Japan och det är lite fotboll som ska berika oss med underhållning. Första matchen är från högsta ligan och andra matchen är från andraligan. 
Här tycker jag mig funnit två bra spel och BLGM klickas i på båda matcherna !

Chiba – Kofu BLGM @1,58. J-League Division 2 Start 12.00

Här möts Chiba på plats 17 och bortalaget Kofu som hittas på plats 10. 
Det är två VÄLDIGT målrika lag som möts och deras målsnitt säger det mesta. 
Chiba har på hemmaplan målskillnaden 26-19 efter 12 matcher. Det ger ett målsnitt på 2.16 mål framåt och 1.58 mål insläppta.
Kofu har på bortaplan målskillnaden 23-11 på sina 11 matcher. Det ger ett målsnitt på 2.1 mål framåt och 1 mål insläppta. 

Här ser ni en bild på lagens matcher senaste 6 veckorna. Som ni ser har hemmalaget spelat BLGM i 9/10 senaste matcherna totalt medan bortalaget spelat BLGM i 8/10 senaste. 
Här tror jag målfesterna fortsätter och känner mig väldigt trygg med detta spel !

C-Osaka – Kashima BLGM @1,66. J-League Start 12.00

Här möts två starka lag som förväntades slåss om ligasegern i år igen. Förra årets 3a tar här emot förra årets 2a i sluttabellen. 
Medan C-Osaka blev ligan näst bästa hemmalag med målskillnaden 37-17 på 17 hemmamatcher så blev Kashima ligans bästa bortalag. 
Där fick de målskillnad 31-19 efter sin 17 bortamatcher. Så offensiva krafter finns inom dessa lag. 
I år har båda lagen börjat långt under förväntan och C-Osaka hittas på plats 4 men hela 14 poäng efter ledaren Hiroshima. 
Kashima ligger på plats 10 och det är faktiskt bortaspelet som krånglat för dom hittills.

Hemmalaget har målskillnad 15-9 på sina första 8 hemmamatcher vilket ger ett målsnitt på 1.87 mål framåt och 1.12 mål insläppta. 
Bortalaget har målskillnaden 7-14 efter sina 7 matcher och där ser ni snabbt att målsnittet är 1 mål framåt och 2 mål insläppta. 
Nu kanske det låter som en enkel hemmaseger men faktum är att Kashima trivs på denna arena. Tittar vi på dom 5 senaste mötena har de vunnit 4 av dom !
Trots många röda kluppar i protokollet för Kasima så finns lagets målstyrka där och tittar man bara på dom 4 senaste matcherna har de mäktat med otroliga 20 mål framåt !!
Positiva vibbar inför detta förväntade toppmöte, jag tror på minst 1-1 här och håller faktiskt Kashima som små favoriter till att vinna. 
Kashima skördade fina framgångar för 5spades förra året när denna karusell drog igång, nu hoppas vi de kan åter igen leverera för oss. 

Här ser ni lagens senaste matcher sista 8 veckorna.Hemmalaget med sin starka defensiv har bara spelat BLGM i 4/10 senaste matcherna men mött flera bottenlag och lag i cupen från lägre divisioner.
Bortalaget Kashima har spelat BLGM i 8/10 senaste matcherna. 

Lycka till om ni ryggar ! 

 

Tipsa om Speltips: Dagens Dubbel från Japan 25/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades