Speltips: Dagens Dubbel från CL och Norge 21/8

Tisdagens speltips blir en dubbel med fotboll från CL och Norge. Här kör jag 2st lågoddsare och hoppas favoriterna gör sina jobb ! 

Dagens Dubbel:

Red Star Belgrade – Salzburg X2 @ 1.32. Start 21.00 CL-Kval

Här möts två lag som extremt sällan förlorar. Tittar man på hemmalaget har de spelat 29 raka matcher utan en förlust under ordinarie tid. 
Med ett tajt försvarsspel och pålitlig offensiv har de tagit sig såhär långt i CL kvalet och slagit ut Spartaks och Trnava på vägen hit. 
Salzburg är även dom extremt svårslagna. De kommer med 13 raka vinster och då har man hållit nollan i 11 av dessa matcher ! 
På vägen hit i CL har de slagit ut Shkendija med totalt 4-0 i dubbelmötet. 
Två lag i bra form men det skiljer faktiskt en hel del mellan dessa lag i grunden. 
Här bör Salzburg vara stora favoriter och när dessutom Röda Stjärnan spelar inför tomma läktare så försvinner “hemmafördelen” också. 
Maniska fans brukar heja/elda fram dom men nu kommer det eka tomt på läktaren och Salzburg ser sin chans att få med sig ett bra resultat inför returmötet.
X2 spelas och känns stensäkert !

Mjondalen – Åsane 1a @ 1.44. Start 19.00 OBOS-ligaen Norge

Tabell 2an Mjondalen tar här emot bottenlaget Åsane som ligger på plats 13 och skvalpar runt precis ovanför kvalplatsen. 
Mjondalen är svårslagna på hemmaplan och har raden 4-4-1. Till start kommer man med 4 raka segrar och vunnit 8/10 senaste i ligan. 
På dessa 10 senaste matcherna har man bara släppt in 6 mål och då kom 3 st i samma match. 
Åsane har inte fått bortaspelet att funka och raden 2-2-5 och målskillnad 7-15 vittnar väl gott om detta. 
De snittar alltså UNDER 1 mål per match och nästan 2 insläppta per match. 
Åsane kommer med bedrövlig form och speciellt på bortaplan. Total har man 2-2-6 sista 10 matcherna i ligan och på bortaplan har man blivit nollade i 4/5 senaste matcherna. 
Lagen har möttes nyligen med Åsane som hemmalag, då van Mjondalen med 2-0 på bortaplan.
Tittar man inbördes längre tillbaka har lagen mötts 5 ggr senaste 2 åren och Mjondalen har vinstraden 4-1-0 mot Åsane. 
Hemmamatcherna har slutat 2-0, 3-0 och mest troligt slutar det väl likadant denna gång.
1an spelas till 1.44 och känns riktigt start.

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Dagens Dubbel från CL och Norge 21/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades