Speltips: Dagens Bank Tyskland – Norge Fotboll VM-Kval 4/9

Matchen: Här har vi världstvåan Tyskland hemma mot Norge som är rankade 85a i världen, klass skillnaden är enorm mellan lagen och här förväntar jag mig att Tyskland kommer leka hem matchen ganska lätt.
Tyskland ligger 1a i gruppen med raden 7-0-0 målskillnad 29-2 medan Norge ligger på plats 4a med raden 2-1-4 målskillnad 8-10 på 7 matcher.
Jag ser skillnaden mellan lagen och spelar här att Tyskland ska vinna och samtidigt hålla nollan till fina 1,76 på 10Bet.

Tyskland har raden 3-0-0 och målskillnad 12-0 på hemmaplan.
Norge har raden 0-0-3 och målskillnad 1-5 på bortaplan. 

Som ni ser är Tyskland ett monster på hemmaplan och Norge direkt bedrövliga på bortaplan !

Förutom all denna imponerande fakta som talar för Tyskland så säger deras senaste möte ganska mycket också om hur matchbilden kommer se ut.
Norge hade hemmaplan den 4/9-16 och Tyskland vann allt som går att vinna i matchen.
3-0 i mål.
10-0 i skott.
19-4 i målchanser.
4-3 hörnor.
Såhär överlägsna va alltså Tyskland på bortaplan, ikväll ska de spela hemma i sin borg !

Jag har svårt att sia om ett slutresultat här för om Tyskland växlar upp så kan detta sluta 6-0, men mest rimligt borde det blir 3-0,4-0.

Speltips: Tyskland vinner + håller nollan.

Odds: 1,76

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: 10Bet

I skrivande stund ger detta odds bara 1.60 på Unibet och LeoVegas så fynda på 10Bet om ni har konto där, 16% vinstskillnad blir mycket på ett år !

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Tyskland – Norge Fotboll VM-Kval 4/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades