Speltips: Dagens Bank Tyskland 23/3

Dagens Bank och speltips hittas i de djupa skogarna i Tyskland. Det är bottenlaget Bremen ll mot serieledande Paderborn i tyska 3.Liga som ska stå för underhållningen ikväll. 
Här tänker jag luta mig mot form, inbördes möten och motivation. Detta ska bara kunna sluta på ett sätt !

Matchen: 

Detta är matchen mellan nästjumbon Bremen ll på plats 19 och serieledande Paderborn. Det skiljer hela 40p mellan lagen och de slåss om helt olika saker ikväll. 
Bremen ll är på väg mot nedflyttning med storsteg medan Paderborn gör en “Leicester säsong” och tänker skrälla och vinna ligan och få till en uppflyttning i seriesystemet. 
Förra säsongen var båda dessa lag riktiga bottenlag men det är i år Paderborn värvat rätt och tagit klivet upp till första platsen välförtjänt. 
Med en uppflyttning som motivation framför näsan kan jag inte se hur Paderborn ska slarva bort 3 p i denna match. Tittar man även på första mötet denna säsong så sätter man kaffet i halsen ! 
Paderborn vann med 7-1 och hade 5-0 redan i halvlek. Och det var inte ens ett rött kort eller straff i matchen utan total utklassning bara !
Jag spelar Paderborn Asian -1 till otroligt höga 2.15 hos 10Bet !

Bremen ll:

Laget ligger näst sist på plats 19 med raden 3-11-16 och målskillnad 26-49, -23 i målskillnaden. 
Bremen ll ligger alltså på nedflyttningsplats och har hela 10p upp till rätt sida av strecket. Att ta ikapp 10p på resterande 8 matcher är ingen lätt sak för ett bottenlag. Speciellt inte när serieledarna kommer på besök ikväll. Men det är faktiskt inte bara dagens motstånd som talar emot det utan lyssna nu. Bremen ll har spelat TJUGONIO raka matcher utan att en seger. Ja ni läste rätt, 29 raka matcher utan seger och laget är såklart redan mentalt ute ut ligan. Jag har nog aldrig sett en så sjukt dålig svit faktiskt. Sport är sport och allt kan hända, men att de skulle spå emot serieledarna i denna form känns vääääldigt långsökt !
Bremen har såklart 7-1 förlusten i minnet och kommer mest troligen backa hem för att hålla nere siffrorna och hoppas på mirakel i de sista 7 omgångarna istället. 

Paderborn: 

Serieledarna har skrällt och imponerat stort denna säsong. Från förra säsongens 18e plats har man alltså klättrat upp som ligans bästa lag. Man kan faktiskt skryta med att man är ligans bästa bortalag också. Försvaret har varit lite si så där på bortaplan men deras offensiv har räddat upp det istället då man gjort mest mål av alla på bortaplan. 
Just nu leder de tabellen med 9 matcher kvar att spela för Paderborn. De har 2 matcher mindre spelade än 3an och 3p ner till att missa direktuppflyttningen. Nu möter de alltså ett lag med 29 raka matcher utan seger och kommer såklart gå för storseger här och dryga ut sin ledning till säker mark. Stor motivationsfaktor här och de lär ge järnet från första början för att inte missa chansen till 3 “lätta” poäng på pappret och ta ett stort steg mot uppflyttning. 

Här spelar jag Asian -1 vilket innebär att Paderborn måste vinna med 2 mål för att det ska ge pengaregn. Vinner de med uddamålet ex 0-1,1-2,2-3 så blir det insatsen tillbaka. 

Småfakta om lagen:

  • Bremen har bara gjort 26 mål
  • Paderborn har gjort 62 mål
  • Bremen har 20 poäng
  • Paderborn har 60 poäng
  • Sist de möttes vann Paderborn med 7-1

Utgångstipset skrivs till 0-2, 1-3 !

Lycka till om du tar rygg på Dagens Bank, kom ihåg att satsa aldrig mer än vad du har råd att förlora !

 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Tyskland 23/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades