Speltips: Dagens Bank Tromsdalen – Jerv Norge 6/6

Onsdagens speltips och Dagens Bank kommer från grannlandet Norge och här tror jag på en målglad match. Det är bottenlaget Tromsdalen som tar emot mittenlaget Jerv och detta är två lag som spelat en del målrika drabbningar på slutet. Oddset är endast 1.62 på mitt spel men jag ser det som bra bankränta istället så får vi jaga miljonerna en annan dag !

Dagens Bank: 

15e placerade Tromsdalen ligger näst sist och gästas idag av 8an Jerv. Båda lagen har bjudit på bra underhållning sista omgångarna och det har blivit en hel del målfester. 
Jag ser absolut ingen anledning till varför det inte skulle fortsätta när båda lagen är i behov av en seger här och lär gå framåt. 
Här tänker jag spela på BLGM till 1.62 hos BETHARD för jag kan inte se något av lagen gå av planen mållösa. 

Tromsdalen: 

Laget ligger 3e sist i hemmaspelet med raden 1-1-2 och målskillnad 7-8 på dessa 4 matcher. Ja dom snittar nästan 2-2 på hemmaplan och publiken har fått sett en del mål denna säsong. 
Förra året kom Tromsdalen på en 9e plats men har tappat försvaret helt denna säsong. Visst det bjuds på mål framåt också och deras senaste resultat vittnar väl om det : 1-1, 3-3, 2-3, 1-2, 2-1, 3-1, 4-2 säger en hel del ! Det håller såklart inte om man ska avancera men jag både tror och hoppas denna hawaii fotboll fortsätter här.
Ska de ta sig ur detta och börja plocka vinster så måste de satsa framåt när de möter lag som Jerv.

Jerv: 

Laget ligger 8a i bortaspelet med raden 2-1-2 och målskillnad 6-8 efter sina 5 matcher. Med det har de ett målsnitt på 1.2 mål framåt och 1.6 mål insläppta. 
Förra året var Jerv ett bottenlag och hamnade på plats 13 och klarade precis nytt kontrakt. I år har de startat bättre och har en riktigt bra form inför detta möte. Med 4 segrar på senaste 5 matcherna så förstår jag att oddset går ner på 2an. Oddsen är nästan lika på båda lagen och bolagen har svårt att skilja dom åt, personligen tror jag mera på Jerv ! 
Det grundar jag i att detta möte förra säsongen vann Jerv med 1-4 trots att man då var ett sämre lag. Senast fick de stryk av hemmastarka Ham-Kam och det är inte mkt att säga om.
Idag möter de ett betydligt sämre försvar som bara hållit nollan 1/10 matcher i år. 

Lagens målform sista tiden: 

Som ni ser så är det målglada lag och väldigt ofta är det t.o.m upp till 5 mål i matcherna !

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 Tromsdalen snittar nästan 2-2 på hemmaplan.

 Jerv snittar över 1-1 på bortaplan.

 Förra årets möten slutade 1-1, 1-4.

 Båda lagen är i bra målform.

 Båda lagen har defensiva problem. 

 Norska andraligan, här finns det inga knivskarpa målskyttar att lita på. 

Lycka till om du ryggar ! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.