Speltips: Dagens Bank Tromsdalen – Jerv Norge 6/6

Onsdagens speltips och Dagens Bank kommer från grannlandet Norge och här tror jag på en målglad match. Det är bottenlaget Tromsdalen som tar emot mittenlaget Jerv och detta är två lag som spelat en del målrika drabbningar på slutet. Oddset är endast 1.62 på mitt spel men jag ser det som bra bankränta istället så får vi jaga miljonerna en annan dag !

Dagens Bank: 

15e placerade Tromsdalen ligger näst sist och gästas idag av 8an Jerv. Båda lagen har bjudit på bra underhållning sista omgångarna och det har blivit en hel del målfester. 
Jag ser absolut ingen anledning till varför det inte skulle fortsätta när båda lagen är i behov av en seger här och lär gå framåt. 
Här tänker jag spela på BLGM till 1.62 hos BETHARD för jag kan inte se något av lagen gå av planen mållösa. 

Tromsdalen: 

Laget ligger 3e sist i hemmaspelet med raden 1-1-2 och målskillnad 7-8 på dessa 4 matcher. Ja dom snittar nästan 2-2 på hemmaplan och publiken har fått sett en del mål denna säsong. 
Förra året kom Tromsdalen på en 9e plats men har tappat försvaret helt denna säsong. Visst det bjuds på mål framåt också och deras senaste resultat vittnar väl om det : 1-1, 3-3, 2-3, 1-2, 2-1, 3-1, 4-2 säger en hel del ! Det håller såklart inte om man ska avancera men jag både tror och hoppas denna hawaii fotboll fortsätter här.
Ska de ta sig ur detta och börja plocka vinster så måste de satsa framåt när de möter lag som Jerv.

Jerv: 

Laget ligger 8a i bortaspelet med raden 2-1-2 och målskillnad 6-8 efter sina 5 matcher. Med det har de ett målsnitt på 1.2 mål framåt och 1.6 mål insläppta. 
Förra året var Jerv ett bottenlag och hamnade på plats 13 och klarade precis nytt kontrakt. I år har de startat bättre och har en riktigt bra form inför detta möte. Med 4 segrar på senaste 5 matcherna så förstår jag att oddset går ner på 2an. Oddsen är nästan lika på båda lagen och bolagen har svårt att skilja dom åt, personligen tror jag mera på Jerv ! 
Det grundar jag i att detta möte förra säsongen vann Jerv med 1-4 trots att man då var ett sämre lag. Senast fick de stryk av hemmastarka Ham-Kam och det är inte mkt att säga om.
Idag möter de ett betydligt sämre försvar som bara hållit nollan 1/10 matcher i år. 

Lagens målform sista tiden: 

Som ni ser så är det målglada lag och väldigt ofta är det t.o.m upp till 5 mål i matcherna !

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 Tromsdalen snittar nästan 2-2 på hemmaplan.

 Jerv snittar över 1-1 på bortaplan.

 Förra årets möten slutade 1-1, 1-4.

 Båda lagen är i bra målform.

 Båda lagen har defensiva problem. 

 Norska andraligan, här finns det inga knivskarpa målskyttar att lita på. 

Lycka till om du ryggar ! 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Tromsdalen – Jerv Norge 6/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades