Speltips: Dagens Bank: TPS Turku – KuPs 1/6

Fredagens speltips och Dagens Bank kommer från vårat grannland Finland. Det är nykomlingen TPS Turku som tar emot förra årets liga 2a KuPs här i Veikkausliiga. 
Här är det stor skillnad på lagen och dess form och jag tänker syna en seger för det etablerade topplaget som borde vinna denna match utan någe större darr på ribban. 

Dagens Bank: 

Nykomlingen och jumbon TPS Turku på plats 12 tar emot tabell 3an KuPS.  Det är ligans målsnålaste lag som tar emot seriens målrikaste lag. Jag ser ett hemmalag som är totalt ut form och klivet till högsta ligan verkar ha blivit för stort. Lika överlägsna som man var förra året i Div 1, lika mycket problem har man i år i denna liga. KuPs som förra året kom på en stabil 2a plats efter överlägsna Helsinki har börjat även detta år på ett bra sätt och öser in mål. 
Jumbon har problem med målskyttet och blivit NOLLADE i 5 raka hemmamatcher och ställs nu inför en av årets svåraste utmaningar. Jag spelar rak 2a till oddset 2.00 på Bethard där oddset är som högst i skrivande stund !

TPS Turku:

Laget ligger näst sist i hemmatabellen med raden 0-2-3 och målskillnad 0-4. Ja ni ser, laget har inte gjort ett enda mål på hemmaplan denna säsong och har inte alltför mycket att glädja sin publik med. 
Resultaten 0-2, 0-0, 0-1, 0-1, 0-0 tyder på riktigt tråkiga matcher där bussen är parkerad och motståndarna får stånga sig blodiga för att komma igenom. 
Snart är det dags att ändra taktik och kommer det till denna match, ja då kan KuPs starta firmafesten omgående för de är sylvassa på kontringar. Det fick jag lära mig i en tidigare rek tyvärr i början av säsongen haha.

Nä klivit upp till högsta ligan verkar vara för svårt och idag möter de ett alltför bra lag för att plocka nya poäng enligt mig. Tror på samma matchbild som vanligt, KuPs kommer föra matchen och Turku kommer göra allt dom kan för att hålla nere siffrorna så länge det går. 

KuPs: 

Laget ligger 2a i bortatabellen med raden 4-0-2 och målskillnad 12-7.  De har gjort överlägset mest mål av samtliga lag på resande fot. Dom 2 förlusterna som kommit är alltså borta mot tabell 3an och tabell 5an. Kanske inte så mycket att säga om och här lär de möta betydligt lättare motstånd i jumbon. 

Generellt är KuPs ett lag som vinner lite oväntat många bortamatcher. Tittar man även på cupspelet så har KuPs vunnit 7/10 bortamatcher och gjort minst 2 mål framåt i samtliga av dom ! Laget tar faktiskt mer poäng på bortaplan än hemmaplan denna säsong. Och den mest imponerande segern hittills är ju självklart när de spöade ligavinnarna och årets serieledare Helsingfors med 1-2 på bortaplan !

Formen på hemma respektive bortaplan:

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 Nykomlingen Turku har formraden 0-3-4 på slutet och är helt ur slag. 

 Turku har blivit nollade i 4/5 senaste matcherna.

 Turku har blivit nollade i årets samtliga 5 hemmamatcher. 

 KuPs har gjort mest mål i ligan och överlägset mest mål på bortaplan. 

 Årets nykomling mot förra säsongens liga 2a, bör vara stor skillnad på erfarenheten och matchtempo på plan. 

 KuPs är så offensiva att de ofta släpper in ett mål också. De har faktiskt bara hållit nollan i 1/20 senaste bortamatcherna och segrarna kommer pga en grym offensiv som räddar lagets defensiva brister. (Den nollan kom sist borta mot tabell 6an VPS)

Så ligans sämsta anfall mot ligans bästa anfall. Kan detta sluta något annat än en 2a ? Nej jag kan inte se det faktiskt, att jag sedan får fina 2.00 x degen är bara att tacka och ta emot. Bollen är rund och allt sånt, men oddset indikerar på att detta spel ska bara sitta varannan gång. Men med denna form på lagen så skulle jag gissa på att KuPs vinner denna match 7-8 / 10 och därför ser jag stort värde i spelet. 
Tror på 0-1 !

Lägg även märke till att KuPs har en stekhet skyttekung i Rasmus Karjalainen som leder skytteligan och gjort 9 mål på senaste 6 matcherna ! Han har själv gjort fler mål än hela Turku denna säsong.

Lycka till om ni gillar spelet och ryggar !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank: TPS Turku – KuPs 1/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades