Speltips: Dagens Bank Torino vs Roma 22/10

Torino vs Roma, Fotboll Serie A

Söndag och det borde vara guldkorn överallt, men jag hade faktiskt riktigt svårt att hitta ett odds som jag vill omfamna med kärlek.
Jag satt på riktigt säkert 2-3 h innan jag hittade detta odds och grät nästan en skvätt av lycka trots det “lägre” oddset än vad jag brukar spela.
Jag känner att detta spel ska sitta minst 8 gånger av 10 och tackar när oddset 1.55 dukas upp av Leo Vegas, oddset står i 1.48 hos de flesta andra bolag.

Matchen: 

Det är alltså superoffensiva Torino mot offensiva Roma, lagen ska brösta upp sig här och jag tror på målfest igen.
Jag har valt att skicka in pengarna på spelet över 2.5 mål till 1.55 !
När jag såg matchen för 3e gången så undrar jag hur f*n jag kunde missa detta bjudodds de första 2 gångerna.
Tittar man lite snabbt på hur lagens matcher sätt ut på slutet och även inbördes möten är man redo att smälla av.
Torino har saknat sin skyttekung Belotti sista 2 matcherna men målfesterna fortsätter i alla fall, här finns chansen till comeback !
Jag tror på en väldigt chansrik match där omställningarna kommer avlösa varandra och bjuda publiken på bra underhållning.

Statistik: 

Torino ligger på plats 8 i tabellen med raden 3-4-1 och målskillnad 14-13.
På hemmaplan har de 1-2-0 och målskillnad 7-4.

Roma ligger på plats 5 i tabellen med raden 5-0-2 och målskillnad 14-5.
På bortaplan har de raden 3-3-0 och målskillnad 7-0.

Torino har spelat över 2.5 mål i 6/6 senaste matcherna, lägg då märk till att det även blivit över 3.5 mål i alla dessa 6 matcher !!!
På hemmaplan har Torino spelat över 2.5 mål i 8/8 senaste.

Roma har spelat över 2.5 mål i 5/7 senaste matcherna. 

Som ni ser i Romas bortastats så har de hållt nollan 3 raka matcher i ligan, men tänk då på att de spelade CL i veckan borta mot Chelsea.
En match som anses vara en av årets bästa matcher och slutade 3-3, nu kommer Roma med trötta ben och lär inte hålla nollan igen.

Tittar vi på inbördes möten så har de 3 st senaste matcherna slutat 3-2 Roma, 3-1 Torino och senaste 4-1 Roma.
Ser fram emot en målfest och Asian 3.0 finns till fina 1.90 för den vågade !

Utgångstipset får bli 2-1, 2-2.

Speltips: Över 2.5 mål totalt / Asian 3.0

Odds: 1.55 / 1.90

Spelstopp: 15.00

Spelbolag: Leo Vegas

Lycka till om ni tar rygg !

 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Torino vs Roma 22/10 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades