Speltips: Dagens Bank Skellefteå – Mora 25/10

Skellefteå – Mora Ishockey SHL

Vad hände igår ? Mechelen – Lokeren BLGM, blir 0-1 efter 1 min och perfekta uppläggets skapas. 
Det kändes som att få 3 straffar med sig redan efter 1 min och banken skulle bara in.
92 minuter senare summerar vi slutresultatet 0-2, 19-6 i målchanser, 15-3 i hörnor och frilägesmiss till hemmalaget.
Ingenting ville in och det blev svart som när man drar ner en mörkläggningsgardin för ögonen. 
5 förluster på senaste 7 rekarna och jag vägrar komma med bortförklaringar, men jag vore dum om jag inte erkände för mig själv att sedan jag blev sjuk i söndags så har det bara gått utför.
5/7 fel är inte okej, även om det är på väldigt märkliga sätt. 3 missade frilägen, straffmissar, bortdömda mål eller serieledare med kanonform som sviker. 

Kör upp denna rek som jag tror hårt på, missar den tar jag en kort paus och återhämtar mig fysiskt så både kropp och själ hänger med igen. 

Matchen: 

Svensk hockey på schemat och endast en match från SHL ikväll.
Den ska vi grotta ner oss i och jag ser nog den självklara favoriten som även ni ser.
Tabell 6an Skellefteå med en tung offensiv som underpresterat mot Mora på plats 13 som ligger där de hör hemma.
Trots lite svajig form på hemmaplan så tror jag på ganska komfortabel seger nu när de möter seriens näst sämsta lag.
Ska se ha någon chans på att klättra högre upp i tabellen så är detta matcher som bara ska vinnas.
Moras spel ser extremt krampaktigt ut och målskörden på bortaplan är under all kritik.

Senast vann Mora överraskande borta mot Brynäs men det var mest pga att målvakten Christian Engstrand storspelade och gjorde en av sina bästa prestationer på länge.
Brynäs vann skotten med 32-18 men gick förlorande ur striden med 0-2.

Skellefteå kommer från en 2-2 match i Scandinavium där Frölunda dominerade totalt i första perioden, den följdes upp med en jämna andra men i sista perioden var det Skellefteå för hela slanten.
Jag tror detta blir en match där Skellefteå kommer i våg efter våg tills Engstrand måste kapitulera och ska Mora försöka lyft laget så kommer nog snart 2-0 direkt efter.

I sportens värld kan allt sjukt hända, men jag förväntar mig ett enormt spelövertag här och tror de vinner med minst 2 måls marginal till slut.

Statistik: 

Skellefteå har raden 6-0-1-4 och målskillnad 37-23 totalt
På hemmaplan raden 3-0-0-3 och målskillnad 16-11

Mora har raden 3-0-2-6 och målskillnad 23-38 totalt
På bortaplan raden 1-0-1-5 och målskillnad 8-25

Skellefteå har 3 spelare i poängligan i topp 11, Moras bästa poängplockare hittas på plats 27.

Förkyld som jag är så ska man kanske inte lita på magkänslan när den är i obalans, men jag sätter utgångstipset till 3-1 !

Speltips: Skellefteå -1.5 (Vinna med minst 2 mål)

Odds: 1.66

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: NordicBet

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Skellefteå – Mora 25/10 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades