Speltips: Dagens Bank Silkeborg – Lyngby 6/12

Silkeborg – Lyngby, Fotboll Danska Landspokal Cupen

Matchen:

Dags för lite Dansk fotboll och det är cupspel som gäller ikväll. Det är Silkeborg mot Lyngby som gör upp här i 8-delsfinalen på Jysk Park. 
Eftersom det är cupen så är det svårt att sia om lagens uppställningar men jag skickar in pengarna redan nu pga den vackra statistiken jag kommer ta här nedanför.
I förra omgången här i cupen så vann Silkeborg med 3-0 på bortaplan medan Lyngby vann med 3-1 på bortaplan. Mer fakta än så är svår att hitta då de endast spelat dom matcherna än så länge.
Men för att få en bättre bild av hur lagen spelat denna säsong så tittar vi på hur ligaspelet har sätt ut, och det är defensivt ingen vacker läsning.
Eftersom det är svängdörrar i båda lagen och risk för rotation i exempelvis i de redan dåliga försvaren så spelar jag över 2.5 mål till fina oddset 2.02 !
Jag har svårt att utse en vinnare men att denna ska bli målsnål tror jag inte på, oddset är på tok för högt och förväntar mig ett oddsdropp här !

Statistik: 

Silkeborg ligger 12a och har hemmaraden 5-1-3 och har otroliga målskillnaden 16-15, målsnittet är ca 1.8 – 1.7
Lyngby ligger 10a och har bortaraden 1-3-5 och målskillnad 11-23 vilket ger ett snitt på ca 1 – 2.5

Silkeborg har spelat över 2.5 mål i 5/5 senaste med resultaten 2-2, 1-3, 3-0, 1-3, 3-2. 
Lyngby har spelat över 2.5 mål i 5/5 senaste med resultaten 2-2, 2-2, 1-3, 1-5, 1-2.

Om vi kollar längre tillbaka så har Silkeborg spelar över 2.5 mål i 9/11 senaste totalt.
Lyngby har spelat över 2.5 mål i 8/10 senaste totalt.

Tittar vi på de 5 senaste inbördes tävlingsmatcherna här på Jyst Park så har de slutat 3-0, 3-2, 3-1, 1-3, 0-4. 5/5 över 2.5 måls linan !

Svårt att säga ett slutresultat med dessa dåliga försvar men 2-1 låter som en bra riktlinje.

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Silkeborg – Lyngby 6/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades