Speltips: Dagens Bank SHL Ishockey 27/2

Dagens Bank och speltips hittas i svenska SHL. Det är lite ishockey mellan Skellefteå och Örebro som står på schemat ikväll. 
Här tänker jag ta rygg på hemmalaget och Örebros katastrofala försvar ska utnyttjas. 

Matchen: 

Detta är tabell 6an Skellefteå som ligger på sista slutspelplatsen som tar emot Örebro och dom hittas på plats 12 i tabellen. 
Det skiljer hela 28 poäng mellan lagen och ser man till spelarmaterialet så skiljer det även där. Här är Skellefteå stora favoriter och 1an står i låga 1.59 i skrivande stund. 
Medan Skellefteå kommer med en kanonform så har Örebro nästan bara röda siffror att visa upp sista månaden. 
Skellefteå har haft lite problem med målskyttet mot just Örebro men här tänker jag spela över 3.0 mål Asian till fina oddset 1.80. 
Det innebär att Skellefteå måste göra minst 4 mål framåt för vinst, gör de exakt 3 så blir det push (pengarna tillbaka) 
Bra form och hemmaplan möter dålig form och katastrofalt bortalag, finns inte på kartan att Skellefteå gör under 3 mål ikväll ! 

Skellefteå: 

Laget ligger 4a i hemma tabellen med raden 13-1-1-8 och målskillnad 73-53 vilket ger ett snitt på 3.2 mål framåt. 
3.2 mål framåt alltså och då har de enligt min mening haft stor problem med målskyttet och inte levererat som tidigare år. 
Men idag möter de ett av seriens sämsta bortalag och försvar. Att Örebro dessutom är helt under isen försvarsmässigt just nu gör att spelet känns ännu bättre.

Tittar vi på Skellefteås målskörd sista tiden så har de gjort minst 3 mål i 5/6 och 7/10 senaste matcherna. 

Örebro: 

Laget ligger 12a i borta tabellen med raden 4-1-3-15 och målskillnad 50-78 vilket ger att snitt på 3.4 mål insläppta bakåt.
Då ska vi även minnas att Örebro startade ganska bra defensivt och har sista tiden rasat totalt. Tittar vi bara på dom senaste 10 omgångarna har de släppt in snitt 4.8 mål på dessa matcher !
Och idag ska Örebro ta den långa resan på 83 mil upp till en tuff bortamatch mot Skellefteå som krigar om den sista slutspelsplatsen.
Jag blir väldigt förvånad om Örebro hänger med i svängarna här !

Utgångstipset landar på 4-1, 4-2.

Lycka till om ni tar rygg !

 

 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank SHL Ishockey 27/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades