Speltips: Dagens Bank, Shaktar D. – Napoli 13/9

Shaktar D. – Napoli, Fotboll Champions League 

Matchen: Champions League fotbollen fortsätter även ikväll och idag ska vi titta på en match mellan hemmastarka Shaktar Donetsk mot bortastarka Napoli.
Det Ukrainska hemmalaget är väldigt stabila inför sina hemmafans och kommer till start med 3 raka segrar och 6 segrar på senaste 7 hemmamatcherna, i alla 6st segrar har Shaktar gjort minst 2 mål framåt.
Totalt sett har Shaktar D 6 raka segrar inför kvällens match så de kommer med stort självförtroende, i samtliga har det gjort minst 2 mål framåt.
Napoli vill inte vara sämre och även dom kan visa upp en vinstrad på 6 raka matcher, även Napoli har gjort minst 2 mål framåt i dessa 6 matcher.
Napoli är ett riktigt bra bortalag som är experter på att kontra sönder motståndarna när de försöker lyfta sina lag och spela anfallsfotboll inför sina fans.
Napoli har 3 raka bortasegrar inför matchen men även otroliga 10 segrar på de 13 senaste bortamatcherna.
Detta är alltså 2st lag som väldigt sällan förlorar och jag känner mig väldigt bekväm med att spela BLGM till fina 1,68 hos 10Bet.

Shaktar har en pålitlig offensiv och har gjort minst 1 mål framåt i 22/24 senaste hemmamatcherna ! (Jag kan inte se längre bakåt i historiken)

Napoli som älskar att spela på bortaplan har gjort minst 1 mål framåt i 23/23 senaste bortamatcherna ! (Jag kan inte se längre bakåt i historiken)

Jag har 1-1 som utgångstips men det finns bra möjligheter för att denna match spårar ur målmässigt.

Speltips: BLGM

Odds: 1,68

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: 10Bet

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, spela aldrig för mera än vad ni har råd att förlora !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank, Shaktar D. – Napoli 13/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades