Speltips: Dagens Bank Serie A 8/4

Dagens Bank och speltips hittas i Serie A. Det är bottenlagen Udinese med katastrofal form som ska ta sig an CL jagande Lazio. Oddsätterna verkar underskatta Lazio och det tänker jag dra nytta av med ett fint odds på 1.80 !

Matchen: 

Detta är mötet mellan Udinese på plats 13 i ingenmanslandet mot 5e placerade Lazio som endast är 2 poäng från att nå Champions League !
Här tänker jag ta rygg på Lazio och kan verkligen inte förstå hur 10bet kan bjuda på oddset 1.80 på den raka 2an. Visst Lazio spelade EL i veckan och fått vila mindre dagar. Men det är stor skillnad på dessa lag och speciellt när man tittar på formen, inbördes möten och vad matchen är värd för lagen så lutar det starkt åt en Lazioseger. 1.80 är för högt för att motstå, dagens lir på förhand !

Udinese: 

Laget ligger på plats 13 i hemmatabellen med raden 5-2-8 och målskillnad 21-22 efter 15 matcher. Innan gårdagens matcher spelats färdigt så har de 9 poäng ner till nedflyttningsstrecket och 18 poäng upp till EL platsen. Med bara 8 omgångar kvar finns det inget som driver laget att titta uppåt i tabellen och denna match handlar mer om att inte förlora. 
Formen är katastrof för Udinese och de kommer med 8 raka förluster och har dessutom blivit nollade i 6 av dessa matcher. 
Sist spelade Udinese hemma mot Fiorentina och fick lämna planen med svansen mellan benen och 0-2 fullt rättvist på resultattavlan. 

Lazio: 

Laget ligger på plats 4 i borta tabellen med raden 9-3-3 och målskillnad 35-22 efter 15 matcher. Innan lördagens matcher spelats färdigt så ligger Lazio bara 2 poäng bakom Inter som har den sista CL platsen för tillfället. Det är såklart en enormt stor morot att kämpa sig till den platsen och bästa möjliga lag borde starta här ! 
Trots att laget hade match i torsdags så vet alla vad denna CL plats betyder och lär ge 100 % för att komma dit. Formen är riktigt god och laget sprutar in mål för dagen. 
Nu senast i EL vann de med 4-2 över starka Salzburg och i senaste matchen i ligan vann de med 6-2 över Benevento efter en chocköppning. 

Inbördes möten: 

Lagen har mötts många ggr i ligan sista åren och det är Lazio som har det stora psykologiska övertaget mellan lagen. 
Lazio har vunnit 3 raka möten och nollat Udinese i dom 4 senaste matcherna. 
Tittar vi ännu längre tillbaka så har Lazio vunnit 6/7 senaste mötena och hållit nollan i 6 av dessa 7 möten !!
Som ni ser har Udinese normalt sett stora problem med Lazio och idag hoppas jag de fortsätter. 

Utgångstipset skrivs till 0-1,0-2 och dagens bank känns riktigt fin !

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Serie A 8/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades