Speltips: Dagens Bank Schweiz 5/3

Dagens Bank och speltips är fotboll från Schweiz och det är första och kanske inte sista gången man tittar åt detta håll. Här tänker jag ta rygg på den överlägsna serieledaren som möter näst jumbon. Ja på pappret är detta verkligen skilda världen då det skiljer hela 38 poäng mellan laget efter 22 omgångar. Att serieledarna Xamax dessutom vunnit 8 raka inbördes möten gör ju inte saken sämre. 

Matchen: 

Detta är nästjumbon Winterthur på plats 9 som tar emot serieledarna Xamax. Mycket kan man säga om denna liga men att den skulle vara jämn är nog att ljuga. 
Xamax kör över det mest och har endast 1 konkurrent egentligen om guldet. Och det är Servette som ligger 11 poäng efter med 1 match mindre spelad. Men Xamax har vunnit 17 av årets 22 matcher och det säger en hel del. Idag ska man möta Winterthur som står på 3 segrar av sina 21 matcher. Som ni förstår kommer jag hoppa upp på Xamaxs rygg och när jag får 1.68 kan jag inte motstå att spela !

Winterthur: 

Laget ligger alltså näst sist totalt och HELT sist i hemmatabellen med raden 1-3-6 och bedrövliga målskillnaden 6-12 på 10 matcher. Sedan “vinteruppehållet” har de spelat 3 matcher i ligan igen med raden 1-1-1 och ett litet bättre målskytte. 
Tittar man annars på dom totalt 10 senaste hemmamatcherna så har de endast gjort mål i 5 av dessa och det kommer inte räcka mot stora starka XamaX. Just nu ligger de 2 poäng från att hamna på nedflyttningsplatsen och i denna match så tänker de inte anfalla och bli straffade. De kommer säkert parkera bussen och kriga för 0-0 så länge det bara går. 

Xamax: 

Lika överlägsna i totaltabellen är de även i borta tabellen. De har raden 8-2-1 och målskillnad 23-10 på resande fot. De har vunnit mot många bra lag och ska nu möta seriens sämsta hemmalag. Kan detta verkligen sluta på något annat sätt än bortaseger igen ? Målformen har varit riktigt god sista 6 ligamatcherna med resultaten 5-0, 2-1, 2-2, 3-2, 3-3 och sist 3-0 borta. Denna starka offensiv ska inte ha några bekymmer att tränga sig igenom Winterthurs försvar. Med 14 omgångar kvar och 3 pinnar i denna match så kan de nästan börja göra plats i pokalskåpet för vem ska kunna stoppa denna Schweiziska maskin ?

Inbördes möten: 

Som jag skrev innan så har Xamax vunnit 8 raka inbördes möten vilket säger en hel del. Siffrorna har skrivits till 2-0, 3-0, 1-0, 4-1, 1-0, 4-1, 1-0, 2-1. 
Tittar man på matcherna när Winterthur har spelat hemma så har Xamax vunnit 4 raka och hållit nollan i samtliga 4 ! Riktigt bra försvar men det är samtidigt 3 raka 1-0 segrar så jag vågar inte riktigt spela Asian -1 här.

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Schweiz 5/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades