Speltips: Dagens Bank Sampdoria – Torino 3/2

Dagens speltips och Dagens Bank plockas hem från Serie A. Det är 2 väldigt målrika lag som möts här och jag förväntar mig ett ordentligt oddsdropp under dagen. Att få 1.80 på detta spel är rena guldgruvan på förhand och jag tackar och tar emot ! Då förra Dagens Bank satt så fint och med bred marginal så hoppas jag att det ska ske ikväll igen. 

Sampdoria – Torino, Italien Serie A

Matchen:

Detta är tabell 6an Sampdoria som tar emot tabell 10an Torino. Två lag som förknippas med väldigt målrika matcher och jag tror dom förknippas med det även när denna match är slut. 
Jag har valt att lägga pengarna på över 2.5 mål hos LeoVegas som i skrivande stund ger otroligt höga 1.80 ! Matchen gäller ganska mycket faktiskt och båda lagen har en stor morot framför sig när de gör entré på planen ikväll. Sampdoria ligger på 6e och sista Europa platsen i tabellen. Den innebär kval till EL och den vill såklart Torino sno ifrån dom som bara ligger 5 poäng efter men alltså bara 2 poäng om de vinner ikväll. 
Sampdoria ligger 4 poäng bakom Roma som ligger 5a och går raka vägen till gruppstadiet i EL och den kommer Sampdoria kämpa hårt för. 

Sampdoria är ett otroligt hemmastarkt lag och de kommer med raden 8-1-2 och målskillnad 26-10 inför hemmafansen. Här på Stadio Luigi Ferraris har de tagit flera tunga skalper denna säsong mot betydligt bättre motstånd än Torino. Vad sägs om 2-0 Milan, 3-1 Atalanta, 3-2 Juventus och 3-1 Fiorentina. Torino är absolut inget dåligt lag, men att försvara är inte deras starka sida och jag är övertygad om att Sampdoria kommer få fina målchanser. 

Torino är även dom ett målglatt gäng och på bortaplan brukar det svänga friskt mellan både anfall och försvar. Lagets bortarad är 3-6-2 och målskillnad 14-17 efter 11 matcher. 
När Torino tar emot lag från övre halvan av tabellen brukar det bli åka av. Med bl.a dessa resultat: 2-3 Udinese, 4-0 Juventus, 3-0 Fiorentina, 1-1 Inter, 1-3 Lazio, 1-2 Roma. 
Jag håller såklart hemmastarka Sampdoria som favoriter i matchen och ett 2-1 resultat speglar hur jag tror matchbilden kommer se ut. Ett hemmalag som för spelet och skapar massor av chanser. Samtidigt ett kontrande Torino med målfarliga Belotti och Falque längst fram i spetsen. 

Statistik och målform:

Sampdoria snittar 3.27 mål i sina hemmamatcher. 
Torino snittar 3.27 mål i sina bortamatcher.
Lagen har mötts en gång denna säsong, det mötet slutade 2-2 och alla fyra målen kom redan i första halvlek. 

Trots att jag håller hemmalaget som favoriter och 1an ger fina 2.40 så vågar jag inte ta det spelet då Torino endast har 3 bortaförluster i år. Och dessa har kommit mot Juventus, Fiorentina och åter Juventus. 

Utgångstipset blir 2-1 till Sampdoria men 2-2 eller 1-2 ligger och lurar runt hörnet också !

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Sampdoria – Torino 3/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades