Speltips: Dagens Bank Rovaniemi – Kemi Fotboll Finland Veikkausliiga 7/9

Rovaniemi – Kemi

Matchen: Efter gårdagens vinst i Finland så testar vi lyckan igen i detta grannland, här möts två lag som inte får ordning på sitt försvarsspel och det utnyttjar vi med BLGM till höga 1.74 hos 10Bet.

Hemmalaget ligger på plats 8 i tabellen och bortalaget ligger på plats 10, endast 4 poäng skiljer lagen åt och de har nästan samma målskillnad.
På 24 spelade omgångar har Rovaniemi målskillnad 31-37 och Kemi har målskillnad 29-38 !
Som ni ser så snittar lagen en bra bit över 1 mål både framåt och bakåt under dessa 24 omgångar. 
Tittar vi på Rovaniemis hemmaspel så har de målskillnad 22-17 efter 12 omgångar, Kemi har målskillnad 16-22 på deras 12 bortamatcher. 

Tittar vi på deras inbördes möten så har 4/4 senaste slutat med BLGM och resultaten än 3-1 Kemi, 1-1, 3-1 Rovaniemi och 1-1 sist.

Tycker detta lutar åt en 2-1 seger för hemmalaget men oddset för över 2.5 mål är nästan samma som BLGM som endast kräver 2 mål i matchen istället för 3 mål.
Eftersom båda lagen läcker bakåt så ser jag det mera troligt att det blir 1-1 än 3-0.

Speltips: BLGM

Odds: 1,74

Spelstopp: 17.30

Spelbolag: 10Bet

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Rovaniemi – Kemi Fotboll Finland Veikkausliiga 7/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades