Speltips: Dagens Bank Reims – Tours Fotboll 16/1

Dagens Bank är tillbaka med ett finfint speltips i kategori fransk fotboll och denna gång söker jag revansch efter den konstiga miss vi råkade ut för i det förra speltipset.
Över 4.5 hörnor spelades och Leipzig fick hörna nr 5 i min 94, spelaren la upp bollen på punkten och tog sats. Precis innan han skulle sparka till den så blåste domaren av och spelet blev förlorat ! Extremt irriterande och nu hoppas vi marginalerna är med oss istället. 

Reims – Tours Fotboll Frankrike Ligue 2

Matchen:

Ojojoj vad har jag hittat här för odds ?! Detta är vad jag kallar guldkorn och kan såklart inte låta bli att sätta stämpeln Dagens Bank på den. 
Detta är ÖVERLÄGSNA serieledarna Reims som tar emot Tours som är ÖVERLÄGSET sist ! 
Här verkar oddssättarna haft firmafest och jag tackar och tar emot för detta odds. Spelet jag valt är Reims Asian -1 till 1.67. Det innebär att jag förlorar pengarna om det blir X eller 2 i matchen, får hela insatsen tillbaka om Reims bara vinner med 1 måls marginal. Och måste ha minst 2-måls seger för att vinna pengar.

Att vinna med 2 mål är aldrig lätt på förhand, men herregud det skiljer ju oceaner mellan dessa lag.
Och på pappret är det även den lättaste matchen Reims kan få denna säsong. Lagen har mötts en gång denna säsong fast då med Tours på hemmaplan.
Det stoppade inte Reims utan de vann med 1-0 och dominerade matchen totalt från början till slut. Vad sägs om siffrorna 0-1 mål, 4-13 målchanser, 4-8 skott på mål och 2-10 i hörnor.
Det var slakt från början till slut och är förvånad att det inte blev större siffror. Ikväll kommer matchbilden se likadant ut och en vinst är givet, hur stor den blir avgör de små marginalerna !

Reims: 

De överlägsna serieledarna som leker med nästan allt motstånd denna säsong. Vem ska stoppa dom från att fortsätta på sin framgångssaga och klättra upp till Ligue 1 ? 
De har spelat 20 omgångar och de står på raden 15-2-3 och mäktiga målskillnaden 38-12 vilket innebär ett snitt på ca 2 – 0.5. 
Reims kommer med en otrolig form i ligan och har 5 raka segrar och 7-2-0 sista 9 omgångarna. På dessa 9 matcher har de endast släppt in 3 mål och är extremt starka bakåt.
Totalt sett på hemmaplan har de raden 7-1-1 och målskillnad 22-3 ! Det ger ett målsnitt på 2.5 mål framåt och 0.3 mål bakåt. IMPONERANDE !

Tours: 

Laget ligger alltså sist på 20e plats, de är så sist som man kan komma faktiskt. De har hela 9 poäng upp till närmaste konkurrent och ordet kris hänger över hela klubben med all rätt. 
Efter 20 omgångar har de raden 1-3-16 och målskillnad 10-39 vilket ger ett snitt på 0.5 mål framåt och 2.0 mål bakåt. 
Tours form är väl inte den mest vackraste läsningen. I ligaspelet kommer de med 1-1-9 sista omgångarna.
Totalt sett på bortaplan denna säsong har Tours raden 0-2-8 och målskillnad 3-19. Det ger ett målsnitt på 0.3 framåt och 2 bakåt.

Form & Statistik: 

Formen sista 5 på hemmaplan för Reims är 4-1-0 och målskillnad 12-2 !
Formen på bortaplan för Tours skrivs till 0-0-5 och målskillnad 0-11 !

Reims har vunnit 75% av alla matcher i ligan och vunnit 78% av sina hemmamatcher.
Tours har förlorat 80% av alla sina matcher i ligan och förlorat 80% av sina bortamatcher.

Rems snittar 0.3 mål insläppta hemma och Tours snittar 0.3 mål framåt på bortaplan.
Allting pekar mot klar hemmaseger och jag tänker lägga till en singel med gott samvete till statistiken här.
Jag lägger till ett sidospel med “Tours under 0.5 mål” i matchen till fina oddset 2.00.

För att förtydliga hur stor skillnad det borde vara mellan lagen så har Reims 47 poäng och Tours 6 poäng efter 20 omgångar !

Sport är sport och allting kan hända, lycka till om ni tror på reken och tar rygg på något av spelen.

Utgångstipset skrivs till 2-0 !

 

 

 

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Reims – Tours Fotboll 16/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades