Speltips: Dagens Bank Real Sociedad – Eibar 5/11

Real Sociedad – Eibar, Fotboll La Liga

I förrgår satt Banken som en smäck när jag förlitade mig till en spansk match där Real Betis levde upp till den målrika förväntning jag hade.
Här ger jag La Liga förtroendet igen och tror mig hittat ett riktigt bra spel att luta sig mot.

Matchen:

Detta är tabell 9an Real Sociedad hemma mot Eibar som placerat sig på plats 17 i tabellen.
Jag ser ett hemmalag som har ett grymt offensivt målsnitt medan bortalaget är har en bedrövlig offensiv och defensiv på bortaplan.
Detta ska jag utnyttja och spelar över 1.5 mål av Real Sociedad till fina 1.64 hos BetFinal !

Jag ser matchbilden framför mig och det kommer vara Real Sociedad för hela slanten, de spelar en offensiv fotboll och mosar på i 90 min.
Samtidigt är Eibar så otroligt dåliga att de knappt minns hur ett fotbollsmål ser ut, de har faktiskt bara gjort ETT mål på sista 6 bortamatcherna, som även inneburit 5 raka förluster.

Medan Real Sociedad kommer med 4 segrar på senaste 6 matcherna och fyllda med självförtroende så kommer Eibar med 6 förluster och 2 X på sista 8 matcher.
Eibars självförtroende är nog lika bra som deras målsinne just nu….

Detta blir en ensidig historia och jag tror detta spel är klart innan min 75 faktiskt !

Statistik: 

Real Sociedad har raden 4-2-4 och målskillnad 21-20
På hemmaplan har de raden 1-2-2 och målskillnad 11-11 efter 5 omgångar, de snittar 2 mål framåt per match.

Eibar har raden 2-2-6 och målskillnad 5-22
På bortaplan har de raden 1-0-4 och målskillnad bedrövliga 2-15 efter 5 omgångar, de snittar 3 insläppta per match.

Sist lagen möttes så blev det 2-2. 

Jag tror som sagt att Sociedad kommer vara det förande laget och i den bedrövliga form Eibar så är det bara en tidsfråga innan Sociedad sparkat in 2 mål i denna match.
Utgångstipset sätts till 2-0 !

Speltips: Över 1.5 mål av Sociedad

Odds: 1.64

Spelstopp: 18.30

Spelbolag: BetFinal

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Real Sociedad – Eibar 5/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades