Speltips: Dagens Bank Real Betis – Getafe 3/11

Real Betis – Getafe, Fotboll LaLiga

Matchen:

Dags för en kvällsmacka från Spanien och det är superoffensiva Real Betis mot kaxiga nykomlingen Getafe !
Detta på nytt födda Betis som förra säsongen inte var mycket att hänga i granen, detta Betis bytte tränare och har blommat ut fullständigt på hemmaplan i år.
Ni minns väl alla förra årets sensation Las Palmas ? Laget som snitta 2 mål framåt men släppte in 3 mål bakåt, deras tränare hittar vi nu i Betis…..
Han har tagit med sin tokoffensiv hit och målproduktionen har fått sig en rejäl skjuts framåt i år.
Defensiven har blivit bra på hemmaplan men en del skador i backlinjen stör inför denna match samt en motståndare som alltid levererar framåt.
Så jag tror att det offensiva hemmalaget kommer föra matchen och mest troligen vinna matchen, men pga skadorna i backlinjen och bortalagets målsnitt så väljer jag att spela “mål i båda halvlekarna” till fina 1.71.

Statistik: 

Real Betis ligger på plats 8 i tabellen med raden 5-1-4 och målskillnad 19-18 efter 10 omgångar, alltså ett målsnitt på nästan 2-2.
På hemmaplan har de imponerande raden 4-0-1 och målskillnad 13-8 efter 5 matcher.

Getafe ligger på plats 11 i tabellen med raden 3-3-4 och målskillnad 13-11 efter 10 omgångar, ett målsnitt på lite över 1-1.
På bortaplan har de raden 1-3-1 och målskillnad 5-5 efter 5 matcher.

Betis 5 senaste hemmamatcher har slutat 2-1, 2-1, 4-0, 3-6, 2-0. Tränarens offensiv har gjort avtryck, som ni ser så är inte defensiven felfri direkt. 
Getafes 5 senaste bortamatcher har slutat 1-0, 1-2, 1-1, 2-1, 1-1. Ett snitt på 2 mål per match.

Hemmalagets störs alltså av 3 skador i försvaret och den redan ganska ostabila backlinjen kommer få det tufft att hålla tätt ikväll.
Här ser jag framför mig att hemmalaget kommer trycka på medan bortalaget kan ligga på kontringar och straffa detta ihåliga Betis.
BLGM ligger väldigt nära till hands men jag väljer detta spel istället, med så mycket offensivt tänk på banan har jag svårt att se en mållös halvlek i denna drabbning.

Utgångstips 2-0,2-1. 

Speltips: Mål i båda halvlekarna

Odds: 1.71

Spelstopp: 21.00

Spelbolag: LeoVegas

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Real Betis – Getafe 3/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades