Speltips: Dagens Bank Pordenone – Santarcangelo 22/12

Pordenone – Santarcangelo, Fotboll Italien Serie C Grupp B

Matchen:

Idag fick jag gräva ganska länge för att hitta något spelvärt alls, till slut fann jag denna Serie C match och hoppas amatörerna ska fixa festen idag.
Det är tabell 8an Pordenone som tar emot nästjumbon Santarcangelo som ligger på plats 18.
Stort glapp mellan lagen i tabellen och hemmalaget har nästan dubbelt så många poäng inspelade.

Jag har valt att spela över 1.5 mål av hemmalaget för de har en imponerande offensiv på hemmaplan samtidigt som bortalaget inte har något vidare försvar på bortaplan.

Om man tittar på hur lagens senaste hemma och bortamatcher sett ut så ser man tydligen vilket lag som är hetast av dom två.
Pordenone är inte bara före i tabellen men de har också gjort mest hemmamål av samtliga lag i serien, de har gjort 7 mål mera än det näst bästa laget efter 8 matcher.
Och Santarcangelo vill också vara ledande i något och det är dom, de har utan konkurrens släppt in mest mål av alla lag på bortaplan i år !

Jag tror hemmalaget kommer ösa på som de alltid gör och att de skulle misslyckas med att göra 2 mål i denna match hemma mot seriens sämsta försvar finns inte. 

Statistik:

Pordenone har hemmaraden 4-2-2 och målskillnad 19-16 efter 8 hemmamatcher, ett målsnitt på ca 2.3 mål framåt.
Santarcangelo har bortaraden 1-3-5 och målskillnad 7-20 efter 9 bortamatcher, ett målsnitt på ca 2.2 mål insläppta.

Sist lagen möttes här på Pordenones hemmaplan så slutade det med en galen 3-3 match.
Förra mötet mellan lagen var för 4 månader sedan och då vann Pordenone med 1-0 på bortaplan. Nu vänder de hemåt och jag tror denna match slutar 2-0, 2-1.

Lycka till om du ryggar !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Pordenone – Santarcangelo 22/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades