Speltips: Dagens Bank Paderborn – Karlsruher 24/11

Paderborn – Karlsruher, Fotboll Tyskland 3.Liga

Matchen:

Här beger vi oss till de lägre divisionerna i Tyskland och ska se när den överlägsna tabell 1an Paderborn ska spela hem 3 poäng igen.
Serieledarna möter här Karlsruher som liggar på plats 8 i tabellen och är ett bedrövligt bortalag.
Tittar man på hemmatabellen så ligger dessa lag 1a och 2a, men tittar vi på bortatabellen så leder Paderborn och Karlsruher finns på plats 14 !
Paderborn ligger 6 poäng före 2an och öser bokstavligen talat in mål, jag tror inte det finns något lag som kan hindra dom från att gå upp i år.
Paderborn har vunnit samtliga hemmamatcher så jag spelar den raka 1an till fina 1.90 !
Att de dessutom har en väldigt fin statistik i inbördes möten gör att spelet känns ännu bättre.

Statistik: 

Paderborn har hemmaraden 8-0-0 och imponerande målskillnad 26-5
Karlsruher har bortaraden 1-2-5 ochmålskillnad 6-13

Tittar vi på inbördes möten så har lagen mötts 7 ggr här på  Benteler Arena.
Paderborn har vunnit 6/7 matcher och Karlsruher har vunnit 1/7.

Anledningen till att jag inte spelar 1.5 mål till hemmalaget är att jag förväntar mig en målsnål match trots Paderborns galna offensiv.
Karlsruher har satsat på defensiven sista omgångarna och har faktiskt bara släppt in 1 mål på sista 5 matcherna.
Men nu ska de möta seriens bästa offensiv och jag tror inte de lyckas hålla nollan här, samtidigt har Paderborn en grym defensiv och jag tror de håller nollan däremot.
Utgångstipset landar på 1-0, 2-0!

Lycka till om du tar rygg !

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Paderborn – Karlsruher 24/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades